traxex2409 Posted November 20, 2008 Report Posted November 20, 2008 1. Am primit un calculator cadou de la Romtelecom avand preinstalat Windows Vista Home Edition SP1, deoarece modemul de internet era usb(ST 330) pe cd de instalare a modemului nu am gasit soft-ul necesar pentru Vista, am instalat Windows XP SP2. 2. Am reusit instalarea modemului, insa la instalarea driverelor calculatorului am avut o problema cu instalarea placii audio (Realtek High Definition), nu se instaleaza complet. 3. Am incercat cu diferite programe Driver Detective, Max Driver etc. dar nu am rezolvat nimic, normal ca am cautat si pe site-uri care nu erau atat de sigure, cu download de pe torrent etc..., nu imi faceam probleme pana cand a doua zi cand am deschis calculatorul tastatura si mouse-ul nu mai raspundeau la nici o comanda. Am vrut sa reinstalez windows-ul dar la mesajul "Press any key to boot from cd" tastatura nu imi raspunde nici un fel. 4. Precizez ca aveam instalat Antivirus Avast 4.8 cu licenta. 5. Am incercat si cu safe mode dar nimic. Care sa fie problema, pls help meeee!!!!!!
gaby Posted November 29, 2008 Report Posted November 29, 2008 Intra pe site-ul producatorului placii de baza, si ia-ti driverele pentru placa de sunet de acolo (vezi sa fie pentru Windows XP). Daca nu le gasesti, intra pe sitelul Realtek si incearca sa iei de acolo un driver. Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
rabesandratana Posted December 4, 2008 Report Posted December 4, 2008 cand da-i install la driverul placii de sunet prima oara o sa iti apara un msj care te intreaba daca vrei sa isi faca nu stiu ce up-date de pe net si tu vei apasa sa dai un raspuns tocmai pt ca acel msj sta acolo timp de cateva secunde dupa care dispare automat si se intaleaza placa pana la final. Asa am patit si eu la Realtek high - definition. Am stat pana la 12 noaptea si m-am chinuit sa o fac si i-am dat de cap. Nu intervii deloc cand iti apare msj si o sa se instaleze driverul original pt xp pana la capat. Sper sa iti mearga pt ca eu am instalat pe doua pc-uri in ultimele sapt si la fel a fost, am lasat sa dispara msj si s-a dus driverul pana la capat. Succes! Cat despre tast , pune o tastatura pe USB pt ca asa am mai patit si eu cu cele pe port. Raman blocate.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now