fanex Posted December 2, 2008 Report Posted December 2, 2008 Salut, Am un laptop PackardBell la care nu-i mai functioneaza displaiul. Mi s-a spus ca este invertorul. Cine ma poate sfatui cum sa fac sa-l repar si unde sa ma adresez. Bineinteles daca merita reparat (ram 512 hdd 80 etc) (locatie Suceava). Sa-l vand ca piese? Momentan il folosesc printr-un alt monitor. Multumesc pentru ajutor Fanex
gaby Posted December 14, 2008 Report Posted December 14, 2008 E clar ca trebuie sa-l duci la unservice , ceva. Vezi cat iti cere, si apoi, vezi tu daca merita sau nu. Daca nu merita, il vinzi ca piese, si, vezi tu ce faci cu banii. Succes Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+Smeagoll Posted December 15, 2008 Report Posted December 15, 2008 Esti din orasul suceava?sau de prin inprejurari.....stiu un baiat din Falticeni care se ocupa cu asa ceva si nu te costa mult...daca vrei ma contactezi si iti dau ntr lui.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now