Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salutari din Brasov la toata lumea..eu sunt noua pe aici dar mi s-a parut chiar draguz forum-ul...mai ales voi ca sunteti de treaba.... fara cuvinte :D :D :air_kiss: .. pupicei la toti .. sper sa ne intelegem :D :D

Ca romanu' nu-i nici unu,unde-s multi, putea fi unul.

4397.jpg

Posted

buna bianca,app caty ani ai?bine ai venit printre noi,poate vei face parte din stuff.cu ce te ocupi?da chiar la tine ninge?cum te numesti?ce fel de muzica iti place sa asculti?ce fl de fata esti deobicei?bun venit.mai vb

Posted

buna bianca,app caty ani ai?bine ai venit printre noi,poate vei face parte din stuff.cu ce te ocupi?da chiar la tine ninge?cum te numesti?ce fel de muzica iti place sa asculti?ce fl de fata esti deobicei?bun venit.mai vb

Pai... dupa cum se vede ma numesc Bianca .. shi am 15 ani ( nu 25 :D ) deocamdata singura ocupatie scoala ... :stars: si din pacate nu ninge inca la Brasov... :((:((:(( .. in rest .. muzica ascult aproape orice ... shi deobicei sunt de treaba..pana ma calca cineva pe nervi :D :whack: :whack: ;)

4397.jpg

Posted

bine ai venit :))

paul se pare ca ti-ai luat teapa =))

Nu-ti risca viata pentru niste fise

Nici daca pare c-ai in fata usi inchise

Tine doar de tine ca prin fapte si cuvinte zise

Sa te-apropii de ce numesti acum vise.

Posted

allexee tata,se pare ca te inseli,am un palet de gusturi f bine orientat si deschis,asa ca ai grija si tu,ca nu sti cum sunt pe la spatele tau :D

Posted

apropo..spuneti-mi si mie va rog...cand se schimba chestiile astea cu "membru nou ( un patratel ) ucenic ( 2 patratele ) etc etc .... cred k intelegeti despre ce vb

4397.jpg

Posted

mai multe posturi = un rang mai mare :))

Nu-ti risca viata pentru niste fise

Nici daca pare c-ai in fata usi inchise

Tine doar de tine ca prin fapte si cuvinte zise

Sa te-apropii de ce numesti acum vise.

Posted

Mai usurel baieti, speriati fata daca tabarati asa pe ea :)):D

Bun venit pe forum bianca, speram sa iti faca placere sa stai printre noi, care din pacate in ultiumul timp, numai suntem asa de activi.

Sigur, daca iti place cu adevarat pe aici, si vrei sa ajuti si tu la randul tau diferitele persoane cu probleme la pc, poti face parte din stuff, la un moment dat.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

• 4 weeks later...
  • 5 years later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.