Jump to content

Recommended Posts

Posted

deci iata problema:am luat acum 4 ani un sistem(trebuie sa spun ca am luat o mica teapa :( ).

Avea linux preinstalat dar eun am primit codul de la el, deci am fosy obligat sa ma duc la cineva sa formatez hd, si am incercar sa instalez win sp2, nu a m putut, am reusit decit sa instalez sp1.

Problema continua pina in prezent, cind vreau sa instalez sp2 , procedez corect, dar exact dupa ce fisiserle au fost copiate si instalate, cind windowsul sa intre, exact cind mira windows apare si incearca instalarea se opreste complet si ramine blocat.

Mentionez ca win sp1 il instalaeza fara probleme da fiecare data, sp2 nu.

Ma gindeam ca poate firewallul de la Bios blocheaza operatia, dar nu pot intra la advance, la advance bios features pentru ca nu afiseaza aceasta optiune.

Va rog ajutor!! Merci!

Pentru problema cu bios-ul am postat la sectiunea respectiva

Posted

Ca sa dezvolt putin mesajul lui gaby, incearca ALTA versiune SP2, adica, sa o iei de alt undeva sau sa fie piratata de altcineva, sper ca ai inteles...probabil tu incerci tot cu aceeasi versiune care probabil are ceva prin ea :)

Alta optiune este sa instalezi SP1 dupa care sa faci upgrade la SP2 iar dupaaia la SP3 :D

Intr-un sistem rudimentar ca inchizita, tratam fara respect politia !

• 3 months later...
  • 3 months later...
Posted

Problema este de la un driver pe care il instaleaza windows-ul.. Aceeasi problema o aveam din cauza unui driver video.

Intra in safe mode si dezactiveaza driverele pe rand.

Mai simplu ar fi sa incerci alt sistem de operare, poate mai nou.

PS BIOS-ul nu are firewall. Cel putin din cate stiu eu. :)

Programe si resurse gratuite pentru calculator - Computerica.ro

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.