+Biencutza25 Posted January 2, 2009 Report Posted January 2, 2009 De putn timp mi-am luat o tastatura noua si nu functioneaza cateva taste ... ce pot sa ii fac sa le "aduc la normal" astept raspunsurile voastre .... Ca romanu' nu-i nici unu,unde-s multi, putea fi unul.
+Biencutza25 Posted January 9, 2009 Author Report Posted January 9, 2009 chiar nu stie nimeni ? Ca romanu' nu-i nici unu,unde-s multi, putea fi unul.
+icebird Posted January 9, 2009 Report Posted January 9, 2009 Ce tip de tastatura ai ? Da-ne mai multe informatii, cauta drivere pe net, sau daca ai CD cu drivere instaleaza-le, banuiesc ca cele multimedia nu functioneaza. Daca totusi e vorba de cele standart tastaturii de tip English, tastatura a suferit socuri ? Intr-un sistem rudimentar ca inchizita, tratam fara respect politia !
+Biencutza25 Posted January 10, 2009 Author Report Posted January 10, 2009 nu merg tastele media si nici o parte din cele standard de sus si anume 1 , 2 , 3 , 4 , 9 , 0 ..... tastatura nu a suferit socuri din cate stiu eu ..... cel putin nu dupa ce am cumparat-o eu .. iniante nu stiu tastatura este marca Serioux S2X.... si driver-ul este instalat Ca romanu' nu-i nici unu,unde-s multi, putea fi unul.
gaby Posted January 10, 2009 Report Posted January 10, 2009 Incearca sa dezinstalezi driverele si sa le instalezi din nou. Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+Biencutza25 Posted January 10, 2009 Author Report Posted January 10, 2009 gaby .. am incercat acum kteva minute si tot nu merge Ca romanu' nu-i nici unu,unde-s multi, putea fi unul.
gaby Posted January 10, 2009 Report Posted January 10, 2009 Incearca cu softul Microsoft IntelliType Pro pe care il "dai jos" de aici , daca tot nu merge, incearca si cu, TweakUI pentru Windows XP permite schimbarea functiilor tastelor speciale. Si, daca nici asa, eu cred ca tastatura este defecta. Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+Biencutza25 Posted January 10, 2009 Author Report Posted January 10, 2009 Ce tastatură ai ? ← serioux s2x ...incerc ce mi-a recomandat gaby si va zic rezultatele Ca romanu' nu-i nici unu,unde-s multi, putea fi unul.
+Biencutza25 Posted January 10, 2009 Author Report Posted January 10, 2009 am incercat si tot nu merge...de fapt a mers 30 de min si dup'aia iarasi s-au oprit .. cred ca tastatura e de vina.... Ca romanu' nu-i nici unu,unde-s multi, putea fi unul.
+Biencutza25 Posted January 11, 2009 Author Report Posted January 11, 2009 n-am ..... vad ca am luat o mare tzeapa Ca romanu' nu-i nici unu,unde-s multi, putea fi unul.
+Biencutza25 Posted January 11, 2009 Author Report Posted January 11, 2009 65 de lei mare tzeapa Ca romanu' nu-i nici unu,unde-s multi, putea fi unul.
+Biencutza25 Posted January 12, 2009 Author Report Posted January 12, 2009 Se mai ? Ca romanu' nu-i nici unu,unde-s multi, putea fi unul.
+lolek Posted January 12, 2009 Report Posted January 12, 2009 Trebuia să ? I have been on this forum since 2007 Driving BMW 318i and Dacia 1310 Sport
+Smeagoll Posted January 15, 2009 Report Posted January 15, 2009 Eu am cautat modelul de tastatura pe care lai spus si sincer nu l`am gasit.Fi mai explicita in detalii ...nu iti merge tot timpul ....cand imti merge daca iti merge ...nu iti merg tastele multifunctionale?Da`mi un link cu tastatura.
+Biencutza25 Posted January 15, 2009 Author Report Posted January 15, 2009 Eu am cautat modelul de tastatura pe care lai spus si sincer nu l`am gasit.Fi mai explicita in detalii ...nu iti merge tot timpul ....cand imti merge daca iti merge ...nu iti merg tastele multifunctionale?Da`mi un link cu tastatura. ← Da .. acum am vazut si imi cer scuze .. nu este modelul care l-am spus eu .. ma uitam in alta parte ..... tastatura este model Serioux SRXK-9400MSB ... o parte din tastele multifunctionale nu merg dar pe langa ele nu merg tastele de sus cu numere si anume : 1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 9 si 0......... http://www.gsm100.ro/tastaturi/tastatura-s...ux-srxk-9400msb asta e link cu tastatura .. ciudat e ca aici am zice de pret 14,1 lei si eu am luat-o cu 65 ce tzeapa Ca romanu' nu-i nici unu,unde-s multi, putea fi unul.
+EarthMuziq Posted January 16, 2009 Report Posted January 16, 2009 Costă foarte puţin acestă tastatură 17,67 RON, este foarte puţin
Tavicu Posted January 16, 2009 Report Posted January 16, 2009 Daca ai unde incearca sa testezi tastatura si la alt calculator sa vezi daca merg acele taste! si cam da ... ai luat o teapa dand 65 pe ea
+Biencutza25 Posted January 16, 2009 Author Report Posted January 16, 2009 Costă foarte puţin acestă tastatură 17,67 RON, este foarte puţin ← am ramas cand am vazut ... si eu am dat 65 in speranta ca e un lucru de calitate cat de cat Ca romanu' nu-i nici unu,unde-s multi, putea fi unul.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now