Jump to content

Recommended Posts

Posted
:-h De putn timp mi-am luat o tastatura noua si nu functioneaza cateva taste ... ce pot sa ii fac sa le "aduc la normal" ??? astept raspunsurile voastre ....

Ca romanu' nu-i nici unu,unde-s multi, putea fi unul.

4397.jpg

Posted

Ce tip de tastatura ai ?

Da-ne mai multe informatii, cauta drivere pe net, sau daca ai CD cu drivere instaleaza-le, banuiesc ca cele multimedia nu functioneaza.

Daca totusi e vorba de cele standart tastaturii de tip English, tastatura a suferit socuri ?

Intr-un sistem rudimentar ca inchizita, tratam fara respect politia !

Posted

nu merg tastele media si nici o parte din cele standard de sus si anume 1 , 2 , 3 , 4 , 9 , 0 ..... tastatura nu a suferit socuri din cate stiu eu ..... cel putin nu dupa ce am cumparat-o eu .. iniante nu stiu :D tastatura este marca Serioux S2X.... si driver-ul este instalat

4397.jpg

Posted

am incercat si tot nu merge...de fapt a mers 30 de min si dup'aia iarasi s-au oprit .. cred ca tastatura e de vina....

4397.jpg

Posted

Eu am cautat modelul de tastatura pe care lai spus si sincer nu l`am gasit.Fi mai explicita in detalii ...nu iti merge tot timpul ....cand imti merge daca iti merge ...nu iti merg tastele multifunctionale?Da`mi un link cu tastatura.

Posted

Eu am cautat modelul de tastatura pe care lai spus si sincer nu l`am gasit.Fi mai explicita in detalii ...nu iti merge tot timpul ....cand imti merge daca iti merge ...nu iti merg tastele multifunctionale?Da`mi un link cu tastatura.

Da .. acum am vazut si imi cer scuze .. nu este modelul care l-am spus eu .. ma uitam in alta parte ..... tastatura este model Serioux SRXK-9400MSB :) ... o parte din tastele multifunctionale nu merg dar pe langa ele nu merg tastele de sus cu numere si anume : 1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 9 si 0.........

http://www.gsm100.ro/tastaturi/tastatura-s...ux-srxk-9400msb

asta e link cu tastatura .. ciudat e ca aici am zice de pret 14,1 lei si eu am luat-o cu 65 :bag::bag::stars: ce tzeapa

4397.jpg

Posted

Costă foarte puţin acestă tastatură 17,67 RON, este foarte puţin :)

am ramas :crazy: cand am vazut ... si eu am dat 65 in speranta ca e un lucru de calitate cat de cat :bag:

4397.jpg

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.