+EarthMuziq Posted January 3, 2009 Report Posted January 3, 2009 Tocmai ce am refăcut comunitatea computer-z, unde o să găsiţi tutoriale, scripturi web, software, jocuri şi nu mai există warez pe forum. Toate softurile şi jocurile sunt gratuite, deocamdată nu prea am lume şi mesaje Adresă http://computer-z.info
gaby Posted January 4, 2009 Report Posted January 4, 2009 Imi place designul, este simpatic. Logo-ul dupa parerea mea ar trebui sa fie, mai semnificativ, in rest, pare ok. Succes ! Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Norbert Posted January 4, 2009 Report Posted January 4, 2009 Fain forum ... M-am inregistrat si eu Cum a spus si gaby ... logo-ul ala trebuie refacut Un seo mod nu ar strica ... sa mai vina utilizatori ImiPlaceMuzica.com - Blog cu si despre muzica
+EarthMuziq Posted January 4, 2009 Author Report Posted January 4, 2009 O să fac un nou logo, dar poate să ?
Norbert Posted January 4, 2009 Report Posted January 4, 2009 SEO = Search engine optimization E un mod care iti modifica linkurile de la topicuri astfel incat sa ai mai multzi vizitatori de la Gogu (Google) ImiPlaceMuzica.com - Blog cu si despre muzica
+lolek Posted January 8, 2009 Report Posted January 8, 2009 Ma voi inregistra si eu .Dar nu prea mai am timp sa stau pe forum-uri. I have been on this forum since 2007 Driving BMW 318i and Dacia 1310 Sport
+icebird Posted January 9, 2009 Report Posted January 9, 2009 Uite cum vad eu lucrurile, din moment ce exista milioane de site-uri ca al tau (ma refer la continut), cand lansezi un site incearca sa fie ceva original , in rest bafta! Intr-un sistem rudimentar ca inchizita, tratam fara respect politia !
gaby Posted January 10, 2009 Report Posted January 10, 2009 Şi cum adaug acest SEO. ← Despre SEO, se vorbeste aici: PC Troubleshooting - Search Engine Optimization Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+EarthMuziq Posted January 10, 2009 Author Report Posted January 10, 2009 Nu mai este nevoie Gaby, am instalat SEO pentru MyBB acum 2 zile.
Norbert Posted January 10, 2009 Report Posted January 10, 2009 Uite cum vad eu lucrurile, din moment ce exista milioane de site-uri ca al tau (ma refer la continut), cand lansezi un site incearca sa fie ceva original , in rest bafta! ← Are dreptate ... ar trebui sa faci ceva original ImiPlaceMuzica.com - Blog cu si despre muzica
+Biencutza25 Posted January 15, 2009 Report Posted January 15, 2009 foarte dragutz forumul . ai mai castigat un membru -- pe mine Ca romanu' nu-i nici unu,unde-s multi, putea fi unul.
aligaby Posted January 17, 2009 Report Posted January 17, 2009 @Norbert e un SEO friendly si nu este pentru ai veni mai multi utilizatori ! @EarthMuziq ai renuntat la SMF ? Vitrine frigorifice orizontale si verticale de refrigerare si congelare Parchet din lemn masiv exotic
+EarthMuziq Posted January 17, 2009 Author Report Posted January 17, 2009 Nu am renunţat la SMF, dar există SEO pentru SMF ?
+icebird Posted January 18, 2009 Report Posted January 18, 2009 SEO inseamna Search Engine Optimization si nu e vreun plugin sau ceva de genul...poate exista plugin-uri care imbunatatesc SEO-ul pe care il are script-ul...dar SEO se face prin adaugarea catorva comenzi in <head>-ul site-ului, prin ingrosarea cuvintelor, etc...pentru ca Google sa iti indexeze site-ul mai usor...mai multe poti invata din diverse tutoriale de pe net Intr-un sistem rudimentar ca inchizita, tratam fara respect politia !
+EarthMuziq Posted January 18, 2009 Author Report Posted January 18, 2009 Şi unde găsesc un tutoriale pentru ca să adaug comenzi ?
gaby Posted January 22, 2009 Report Posted January 22, 2009 Şi unde găsesc un tutoriale pentru ca să adaug comenzi ? Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
aligaby Posted January 24, 2009 Report Posted January 24, 2009 SEO nu insemna doar adaugarea de meta si boldirea cuvintelor ... Sint foarte multe "variabile" in SEO ! Vitrine frigorifice orizontale si verticale de refrigerare si congelare Parchet din lemn masiv exotic
Norbert Posted January 25, 2009 Report Posted January 25, 2009 http://www.jerry-bell.com/search-engine-optimization-for-the-simple-machines-forum/ ImiPlaceMuzica.com - Blog cu si despre muzica
+EarthMuziq Posted January 25, 2009 Author Report Posted January 25, 2009 Computer-z a trecut pe SMF, dacă vreţi să vizitaţi comunitatea noastră ?
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now