Jump to content

Cum Sa Imi Decodez Telefonul Legal ?


gaby

Recommended Posts

Cum Sa Imi Decodez Telefonul Legal ?

Probabil pentru multi dintre noi este o mare problema blocarea telefonului intr-o anumita retea. Chiar si dupa ce contractul tau cu operatorul a expirat, telefonul ramane tot blocat si nu poate fi folosit in alta retea. Evident ca acest lucru nu este corect. Asa ca Autoritatea Nationala pentru Comunicatii a propus un proiect prin care poti sa iti deblochezi gratuit si legal telefonul daca perioada minima obligatorie de ramanere in retea stabilita prin contract s-a terminat.

Chiar daca vrei deblocarea inainte de sfarsitul perioadei minime prevazute in contract, furnizorul are obligatia de a face deblocarea, dar numai in conditiile in care obligatiile pe care ti le-ai asumat prin contract au fost indeplinite (achitarea unor diferente de pret sau penalitati de reziliere).

Aceasta obligatie va viza in principal telefoanele mobile, dar se aplica si in cazul celorlalte terminale captive in retelele de comunicatii electronice (modem, card de date etc). Deblocarea, care la majoritatea telefoanelor mobile se face prin introducerea unui cod prin tastatura telefonului, ar trebui sa se realizeze in maxim 5 zile lucratoare de la inregistrarea unei cereri in acest sens.

Furnizorul va avea totodata obligatia ca, inaintea incheierii contractelor de furnizare a serviciilor de comunicatii electronice, sa te informeze cu privire la costurile ce vor trebui suportate in situatia deblocarii terminalului inainte de implinirea perioadei pentru care a fost incheiat contractul.

Detalii: http://www.anrcti.ro/desktopdefault.aspx?tabid=3517

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.