Jump to content

Informatii Despre Calitatea Filmelor


gaby

Recommended Posts

Multi pasionati de filme, nu stiu anumite prescurtari ce sunt gasite, pe langa numele propriu-zis al filmului.

Prescurtarile despre care va voi vorbii sunt:

CAM

- Filmele in numele carora regasiti "CAM" sunt filmate la cinema. Eu nu va recomand versiunile CAM, deoarece calitatea este de obicei foarte proasta. Uneori, se intampla sa treaca cineva prin fata camerei, alteori lipsesc parti din film s.a.m.d.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

TS

- TS reprezinta filmele care sunt filmate la cinema, insa au sunetul resincronizat, foloseste o sursa audio externa. Calitatea sunetului este mai buna decat la CAM, insa se vede la fel de prost.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

DVDSCR, DVDR

- DVD Screener si DVD Rip, sunt filmele copiate de pe DVD-uri, ca deosebire, uneori DVDSCR are un mesaj, copyright, ce poate deranja. De asemenea, DVDSCR-urilor le mai lipsesc si extended scenes sau alte feature-uri ale unui DVD. Calitatea este buna.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

HDTV, BLU-RAY (BRRIP)

- Filmele HDTV si BLU-RAY, reprezinta deja o calitate superioara a filmelor. Sunt cele mai bune versiuni si se impart in doua: 720p si 1080i. 1080i, este cea mai buna calitate, insa necesita resurse mai mari din partea pc-ului pentru a rula corespunzator. Daca aveti un calculator nu foarte bun, insa doriti un film la o calitate superioara, luati HDTV.720p / Blu-ray.720p (BRRIP.720p). Daca si la 720p va merge scadat filmul, incercati sa mai inchideti din aplicatii si daca nici inchiderea aplicatiilor nu rezolva aceasta problema, va recomandam HDTV.XviD sau DVDRIP.

:pct:

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Huh, nu e foarte nou topicul dar acum l-am vazut si as avea ceva de adaugat la ultimul paragraf (HD movies)

Teoretic(si practic :) o configuratie modica, mediocra etc ar putea sa ruleze un film HD 720p sau 1080p, daca playerul folosit foloseste suportul hardware video pentru decodare, si nu procesorul, cum de altfel se utilizeaza la momentul dat(evident placa video instalata pe sistem va trebui sa aiba minim 256 mb dedicat). E regretabil ca Nvidia si Ati, lideri pe piata in vanzarile de placi grafice, nu isi vand produsele impreuna cu un media player specific, cu care userul sa poata viziona filme decodate pe placa video, in timp ce procesorul e liber sa ruleze alte aplicatii fara probleme... Practic companiile astea nu ofera SUPORT software pentru produsele lor, daca stam sa ne gandim(si asta nu include driverul de pe cd :P )

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.