Jump to content

Script Gen Povesteanoastra.ro Sau Easternmob.com

Sarmalutza

Recommended Posts

• 2 months later...

• 4 weeks later...

Daca folosesti Xampp, intri in folder-ul htdocs, in care pui toate fisierele scriptului (ca si cum le-ai pune pe un host).

Deschizi fisierul config.php si connect.php cu notepad, si completezi cu datele bazei tale de date (creezi una). Intri apoi in phpmyadmin si inserezi fisierul db.sql.

• Upvote 1

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Folosesc EasyPHP , in rest am inteles tot inafara de de faza cu inserarea , cum se face , aporpo mie asa imi scrie cand intru

Jocul este in reparati!!!

Avem defectiuni tehice de la baza de date...

Baza de date de la host este de vina ! Trebuie alt host pentru joc si nu exista fonduri cand vor exista jocul va fi deschis!!! Ne pare rau pentru incoveninente

Jocul are probleme din cauza bazei de date si nu il pot deschide!!!

Hmm, o sa incerc sa iau legatura cu Sarmalutza, el ar putea sa te descurce mai bine cred. Eu nu am incercat scriptul, si nu stiu 100% care e problema, ori e creata o pagina index.html/php in care scrie toata treaba asta, ori scriptul are o optiune in Admin Panel, "Dezactivare Joc", ceva de genul, si se poate activa si dezactiva optiunea (facand ca jocul sa poata fi jucabil, sa nu).

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

• 2 months later...

Salutare! :)

Am reusit sa-i dau de cap dupa mici chinuri cu baza de date insa nu pot sa fac sa mearga login-ul. Adica am incercat sa ma loghez cu nume si pass Admin si n-a mers (Ai tastat parola sau userul gresit...).

In ceea ce priveste inregistrarea.. si mai aiurea. Bag datele si dupa ce dau Inregistrare imi apare aceeasi pagina, nimic nou, contul nu merge.

Sa fie oare de la faza cu mail-server (smtp) ? Desi in fisierul register.php scrie ca nu este necesara validarea contului pe mail si ca ma pot loga imediat.

Vreau sa rezolv cat mai repede erorile astea pentru ca sunt multumit de script si vreau sa ma apuc de continut.

Ah.. si inca o chestie minuscula. Security code nu merge (poate doar la mine, dubios).. adica nu-mi apare codul pe care trebuie sa-l introduc, asa ca l-am scos. Oricum n-am nevoie iar daca e pot baga alt script pentru asa ceva.

• Upvote 1

• 1 month later...
  • 2 years later...