Jump to content

Toate Personajele Din Gta 4 - Informatii Si Poze


gaby

Recommended Posts

gta4-new.jpg

Aveti mai jos, toate personajele intalnite in GTA IV, poze cu acestea, cat si cateva detalii despre fiecare in parte.

Niko Bellic

nikobellic.jpg

Personajul principal din GTA IV, Niko Bellic, este un fost soldat din Estul Europei care s-a mutat in Liberty City pentru a scapa din trecut si a succede la "Visul American". Niko a fost convins de fratele sau Roman sa se mute, acesta din urma mintindul ca il vor astepta femei frumoasa, masini sport si o gramada de bani. Imediat ajuns Niko descopera ca Roman l-a mintit pentru a isi acoperi esecurile din viata, adevarul era ca el conducea o firma de taxi care era aproape de faliment, avea imprumuturi pe care nu le putea restitui, si multi criminali din Liberty City il vroiau mort. Niko are insa si alte motivatii pentru a se muta in Liberty City, care sunt descoperite pe parcursul povestii.

Roman

romanw.jpg

Roman este fratele lui Niko care traieste in Liberty City de 15 ani. Este un optimist, un fantezist si un minicinos. L-a adus pe Niko in Liberty City cu promisiuni false. La inceputul jocului, Roman este singurul tau prieten si singura conexiune cu povestea. Conduce o companie de taxi care este aproape in faliment, amplasata intrun garaj industrial din cartierul Broker. Daca mentii o relatie buna cu el pe parcursul jocului el ii va da oportunitatea lui Niko de a fi transportat pe gratis cu taxiul.

Little Jacob

littlejacob.jpg

Little Jacob ("Jacob Micutul") este un traficat de arme de origine Jamaicana, si unul dintre multii asociati ai lui Niko. Vorbeste cu un accent Jamaican, si ii va pune la dispozitie lui Niko arme la un pret redus pentru a mentine prietenia. Jacob devine un prieten de incredere al lui Niko pe parcursul povestii.

Brucie Kibbutz

bruciekibbutz.jpg

Practicant de fitness, Brucie se crede mai mult decat este. Este un om plin de incredere, caruia nu ii este frica sa se faca auzit. Traieste o viata superba, doar cu cele mai frumoasa femei, masini, si accesorii. Daca mentii prietenia cu el iti va oferi un elicopter pentru transport.

Mallorie Bardas

malloriebardas.jpg

Mallorie Bardas este prietena lui Roman Bellic, varul lui Niko, insa relatia lor este departe de a fi perfecta - mai ales din cauza incompetentei lui Roman. Mallorie a crescut in Bohan, si exista suspciuni ca ar avea o aventura cu alt caracter.

Vladimir Glebov

vladimirglebov.jpg

Vladimir Glebov, nascut in Rusia este un om de afaceri international, si patronul barului Comrades. Vlad se crede un om intimidant cu multa influenta in oras, dar in realitate este un criminal rus care incearca sa castige respect printre cei mai mari din oras. Lucreaza Pentru Mikhail Faustin.

Dimitri Rascalov

dimitrirascalovm.jpg

Dimitri este un personaj care il intalnesti repede in joc. Este unul dintre asociatii lui Mikhail Faustin, fiind un personaj cheie in poveste.

Patrick McReary

patrickmcreary.jpg

Patrick McReary sau "Packie" pentru prieteni, face parte dintr-o familie de irlandezi destul de certata cu legea. Niko ii castiga increderea dupa ce ii salveaza viata in timpul unei misiuni, Packie neezitand apoi sa-i faca cunostinta cu s??rbului cu familia sa. Impreuna cu fratii sai (Gerry si Derrick), Packie va deveni unul dintre principalii "asociati" ai lui Niko. facandui-i acestuia legatura cu Ray Boccino.

Kate McReary

katemcreary.jpg

Kate este singurul membru al familiei McReary care nu are nici cea mai mica legatura cu ilegalitatile. Kate il cunoaste pe Niko involuntar, prin intermediul fratelui ei, Packey si se indragosteste de acesta. Va putea insa asemenea relatie sa aiba vreun viitor intr-un oras precum Liberty City ?

Francis McReary

francismcreary.jpg

Francis McReary este considerat ca fiind oaia neagra a familiei McReary, acesta, spre deosebire de fratii sai nelegiuiti, alegand sa devina politist in Liberty City. Obiceiurile de familie nu se uita insa atat de usor, Francis fiind unul dintre cei mai corupti oameni ai legii din oras. Evident ca va avea nevoie de Niko pentru a-l scapa de anumite probleme...

Gerry McReary

gerrymcreary.jpg

Gerry este capul de asasine in familia McReary. El conduce toata familia si reprezinta familia McReary. Familia McReary lucreaza cu familia Pegorino din Alderney, la sabotarea familiei rivala numita Ancelottis.

Manny Escuela

mannyescuela.jpg

Manny Escuela este un fost gangster din Bohan, trecut acum, in viziunea lui, de partea dreptatii. Realizeaza un documentar despre cum el si asociatii lui (printre care si Niko Bellic) se ocupa de curatarea strazilor de raufacatori. Trecutul nu poate fi uitat insa atata de usor, iar Manny va afla acest lucru pe propria sa piele...

Elizabeta Torres

elizabetatorres.jpg

Elizabeta a fost un traficant de droguri timp de 10 ani in regiunea Bohan. A cazut insa la randul sau in capcana dependentei de droguri, utimile decizii luate atragand foarte mult atentia politiei. Elisabeta ii face cunostinta lui Niko cu Packie McReary si Playboy X.

Playboy X

playboyx.jpg

Playboy X se incadreaza perfect in tipologia baiatului de cartier care a dat lovitura si acum se crede mare gangster. Din apartamentul sau de lux din Algonquin, X pune la punct tot felul de planuri pentru a urca in ierarhia neagra din Liberty City. Chiar daca Niko il poate ajuta in acest demers, ramane de vazut daca eroul principal va fi de acrod sa-i faca jocurile lui X.

Dwayne Forge

dwayneforge.jpg

Dwayne Forge este un prieten vechi de-al lui Playboy X care a scapat recent din inchisoare. Ii este frica, crede ca Playboy la parasit in lume pentru al il lasa singur. Playboy are din ce in ce mai putin timp pentru el, ce il deranjeaza Dwayne ca nu mai era ca inainte. Intre cei doi se creaza o tensiune pe parcursul misionilor.

Ray Boccino

rayboccino.jpg

Ray Boccino este un gangster intalian (ce lucreaza pentru Jimmy Pegorino) ce incearca sa-l ajute pe NIKO sa gaseasca un personaj. Boccino face afaceri cu familia McReary si a fost prezentat lui Niko de catre Packie. In schimbul ajutorului acordat lui Niko de a gasi pe cineva, Ray are nevoie de el pentru a il ajuta cu cateva afaceri din lumea mafiei. Se pare ca Ray nu-i pasa decat de el insusi.

Phill Bell

phillbell.jpg

Phil Bell lucreaza impreuna cu Boccino pentru familia Pegorino, niste aspiranti la titulatura de membri ai Mafiei. Desi destul de paranoic, Bell este un personaj mult mai echilibrat decat Ray Boccino, parasind la timpcorabia italienilor, tocmai atunci cand aceasta este pe cale sa se scufunde.

Jimmy Pegorino

jimmypegorino.jpg

Jimmy Pegorino, ultimul personaj din aceasta serie, este capul familiei Pegorino ce incearca din rasputeri sa se faca remarcat in ochii Mafiei. Din pacate, ca mai toate personajele din GTA IV, Pegorino sufera de mania persecutiei, fiind mereu in cautare de tradatori din interiorul propriei organizatii. Pegorino ii acorda credit lui Niko, insa aceasta decizie l-ar putea costa scump.

:pct:

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.