Jump to content

Recommended Posts

Posted

Site-ul chi.mp, ofera domenii cu extensia .mp, extensie pentru care nu aveti nevoie de hosting sau bani, deoarece aceasta vine direct cu o platforma speciala (ce va in genul wordrepss, insa putin mai aranjata), iar inregistrarea numelui dorit este total gratuita.

Deja s-au inregistrat cam toate extensiile ce contin cuvinte cheie bune, atat pe plan national cat si international.

chimplogo5408300x96.png

Daca ne gandim putin totusi, ce se ascunde in spatele acestor oferte, descoperim ca e chiar bine gandita treaba, deoarece odata cu inregistrarea fiecarei extensii, se creaza un link spre pagina principala, deci, in curand aproape toata lumea va sti de chi.mp Pe langa asta daca s-ar atinge un procent bun de informatii despre oamenii din online, ei ar putea frumos sa extraga toate informatiile si sa le puna intr-un singur loc, un fel de wiki pentru persoane. Nu?

P.S.: Am inregistrat si eu pctroubleshooting.mp alaturi de alte cateva domenii sa vedem, daca se pot dezvolta corespunzator.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

• 1 month later...
Posted

Nu il poti folosi ca pe un domeniu adevarat, il poti folosi numai in scopul de a-ti aduna toate linkurile cum ar fi facebook, twitter, youtube etc.

Oricum mie personal nu mi se pare ca suna deloc bine extensia .mp :)

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.