+icebird Posted April 17, 2009 Report Share Posted April 17, 2009 Ce parere aveti de acest joc? Pana la ce misiune ati ajuns, l-ati terminat ? Jocul a fost creat de Ubisoft Bucharest deci de noi, de romani ...cei care l-au lansat au spus ca exista un pret special pentru el doar in Romania iar la lansare au participat doi piloti ai aviatiei romane Quote Intr-un sistem rudimentar ca inchizita, tratam fara respect politia ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaby Posted April 17, 2009 Report Share Posted April 17, 2009 Eu unul nu am jucat Tom Clancy's Hawx pana acum, nefiind un impatimit inrait al genului. Din cate observ in micutul trailer de mai jos jocul nu este rau, dar cred ca la capitolul grafica ar mai fi trebuit putin lucrat: [gt]44697[/gt] Quote Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. -------------------- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts