Jump to content

Legaturi Intre 2 Sau Mai Multe Pagini... Help :d

Recommended Posts

Posted

Salut, am si eu o mica problema, de cateva zile lucrez la un site de publicitate. Toate bune si frumoase pana m-am gandit la o chestie.

Sa zicem k se vor inscrie multe site-ul intro anumita categorie... muzica de ex. si za zicem k sunt in jur de 30 de site-uri inscrie, cum pot faceca in josul paginii sa apara legatuile intre ele, adik:

Pagina 1 | Pagina 2 | Pagina 3

Ma intelegeti. Vreau ceva sa treaca automat, deci... ultimul de pe pagina, sa fie primul pe pagina urmatoare.

Trebuie sa mentionez k nu stiu deloc PHP doar HTML, lucrez de ceva vreme... si ma gandeam k poate este vreo posbilitate in HTML, ceva un cod sau stiu eu ce.

PEACE :good:

Posted

Nu am inteles prea bine ce anume vrei sa faci.

Totusi, pentru preluarea unor date dintr-o pagina, si afisarea lor in alta, ai nevoie de PHP. Cu html-ul, nu poti face, decat poate prin intermediul unui IFRAME, dar nu stiu daca asta te-ai interesa.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Hmmm

Nonn, fii antena!!!

Deci am pagina 1, pe aceasta pagina, am 10 iscrieri

Google.com

Yahoo.com

Hi5.com

........

Dupa aceste inscrieri, in josul paginii si deasupra lui Footer sau chiar mai sus am niste legaturi intre pagini

Ok, sa zicem k tu vii si iti inscrii site-ul. Eu il adaug primul si va veni asa:

Site-ul tau.com

Google.com

Yahoo.com

la care Hi5.com se va duce automat primul pe Pagina 2

Deci nu vreau sa fac eu asta manual, ca ma gandesc ca atunci cand o sa am multe pagini, cat o sa stau sa iau mereu ulrimul link si sa-l pun primul pe pagina urmatoare si tot asa...

Stiu ca se poate in PHP dar eu habar nu am sa umblu in PHP, eu chiar nu inteleg modul acela de lucru, Prea multe semne care nu le inteleg Rostul... + k la PHP trebuia si baza de date asa k nu ma complic...

Si de aceea ma intrebam k poate se poate si in HTML ceva de genul :D

Peace :-h

Posted

Daca vrei sa faci un director web fara putin PHP nu se poate deci daca nu sti PHP iti recomand sa folosesti un script, il modifici pe ici pe colo si o sa iti iese :)

Intr-un sistem rudimentar ca inchizita, tratam fara respect politia !

Posted

pai, PHP-ul este solutia. Folosirea unui CMS, folosirea altor Script-uri web, toate se bazeaza pe acest PHP.

HTML este limbaj static, PHP-ul este dinamic, ceea ce vrei tu sa faci se refera la "miscare" (adaugarea unui link in fata celorlalte), deci clar, iti trebuie un limbaj dinamic, pentru realizare. Altfel, ori nu faci asta, ori o faci manual.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Salut, am si eu o mica problema, de cateva zile lucrez la un site de publicitate. Toate bune si frumoase pana m-am gandit la o chestie.

Sa zicem k se vor inscrie multe site-ul intro anumita categorie... muzica de ex. si za zicem k sunt in jur de 30 de site-uri inscrie, cum pot faceca in josul paginii sa apara legatuile intre ele, adik:

Ma intelegeti. Vreau ceva sa treaca automat,  deci... ultimul de pe pagina, sa fie primul pe pagina urmatoare.

Trebuie sa mentionez k nu stiu deloc PHP doar HTML, lucrez de ceva vreme... si ma gandeam k poate este vreo posbilitate in HTML, ceva un cod sau stiu eu ce.

PEACE  :good:

Iti trebuie un script de paginare ....se poate integra ...mai greu dar se poate ...problema e ca iti trebuie o baza de date si aici iti trebuiesc cunostinte mai solide ...introducerea campurilor preluarea si afisarea lor pe pagina....dupa cu au spus si baietii de mai sus...solutia este un CMS ...modificat pe ici pe colo

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.