Jump to content

Site Review - Portal Locuri De Munca

Recommended Posts

Salut,

As vrea sa primesc mai multe pareri despre o aplicatie noua de locuri de munca. Site-ul se numeste www.romjob.ro si saptamana trecuta a fost relansat cu o aplicatie facuta in php; ce precedenta a fost facuta in python si am avut o gramada de probleme cu ea, dar sper ca la asta noua lucrurile vor merge bine.

Daca aveti sugestii sau opinii cum as putea sa imbunatatesc acest portal as fi recunoscator.

Multumesc anticipat,

Ovidiu

Ai vrea sa primesti pareri legate de design sau de functionalitate ?

Design-ul este dragut, cu toate ca s-ar mai putea imbunatatii putin (aici vorbesc, despre un logo, ceva mai atragator).

Spatierea de 20px de sus (header) cred ca ar trebui eliminata.

Pe rezolutii mari (vorbind de 1920x1600 pixeli) site-ul se vede putin, ciudatel (aliniat la stanga, si mult spatiu gol, in dreapta). O rezolvare a acestei probleme ar fi sa centrezi site-ul.

Cam asta as avea eu de zis, pentru imbunatatiri, in rest, este ok.

Succes cu el !

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Ai vrea sa primesti pareri legate de design sau de functionalitate ?

Design-ul este dragut, cu toate ca s-ar mai putea imbunatatii putin (aici vorbesc, despre un logo, ceva mai atragator).

Spatierea de 20px de sus (header) cred ca ar trebui eliminata.

Pe rezolutii mari (vorbind de 1920x1600 pixeli) site-ul se vede putin, ciudatel (aliniat la stanga, si mult spatiu gol, in dreapta). O rezolvare a acestei probleme ar fi sa centrezi site-ul.

Cam asta as avea eu de zis, pentru imbunatatiri, in rest, este ok.

Succes cu el !

Ms de raspuns, apreciez comentariile. Mai mult de functionalitate ma intereseaza, dar si legat de aspect sunt inetresat sa aflu parerea utilizatorilor. Aplicatia precedenta era un cosmar si sper ca asta noua sa fie de un real ajutor celor care o folosesc.

Multumesc,

Ovidiu