+Al3xXys Posted May 7, 2009 Report Posted May 7, 2009 hmm deci mi-am dorit sa iau LineageII de pe un site de pe care se pare ca il iau foarte multi oameni si sunt foarte multumiti , asa ca l-am descarcat si eu (in vreo 6 ore) apoi am intrat in fisier si nu am putut dezarhiva probabil pt ca avea la CRC32 , 000000 si ar fi trebui sa aibe 0453208 sau ceva de genu . daca incercam sa intru cu daemon tools in el imi dadea "unable to mount image.invalid image file" si daca incercam sa dau extract here imi dadea eroarea "no archives found" http://s3.supload.com/free/asd.JPG/view/ sugestii ? fixes? Nu-ti risca viata pentru niste fise Nici daca pare c-ai in fata usi inchise Tine doar de tine ca prin fapte si cuvinte zise Sa te-apropii de ce numesti acum vise.
gaby Posted May 8, 2009 Report Posted May 8, 2009 Dupa parerea mea, ori nu ai apucat sa descarci tot continutul arhivei, ori aceasta nu este buna. Sugestie: incearca alt kit. Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
aerosoul Posted August 7, 2009 Report Posted August 7, 2009 Arhiva este corupta (erori de descarcare, intreruperi etc..) adica nu este toata. Fie o descarci iarasi(poate cu un download manager mai eficient) fie cauti alta sursa.. Succes! Programe si resurse gratuite pentru calculator - Computerica.ro
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now