Jump to content

Instabilitate Sistem/imposibilitate Instalare Os


Recommended Posts

Sal all,

Am si eu o problema cu un PC (core 2 duo e4600 @ 2,4Ghz, 2 GB DDR2 800 GEIL, M/B Gigabyte nForce 6 SLI, HDD Segate 250 gb SATA2, Windows vista 32 bit.) In trecut devenea instabil la deschiderea uTorrentului (mergea execrabil, dadea not responding la mai orice si cerea direct reset). Asa ca m-am hotarat sa pun un alt client de torrente (bitlord). La instalare, evident a devenit instabil si i-am dat un restart (nu reset). La incarcarea windows-ului, nimic neobisnuit pana cand a disparut bara de incarcare de la vista si a ramas ecranul negru. Dupa vreo 15 min a aparut logarea si dupa introducerea parolei a mai durat inca 15 min sa-mi apara desktop-ul. Mai bine zis wallpaperul, ca bara de start apare "pe bucati" si nu pot sa dau niciun click ca pe pointer imi apare cerculetul de pe pointer ca "gandeste". Si task managerul devine instabil daca il pornesc. Nici vorba de intrat in my computer ca pica explorer-ul. Am incercat toate variantele (safe mode, last known good configuration, degeaba).Am incercat sa bag dvd-ul cu vista si sa-l repar sau sa dau un clean install... nimic.Dureaza vreo 15 min sa-mi apara ecranul unde dau "instal now". Si apoi, dupa ce dau click-urile necesare se blocheaza.. adik imi arata ca se instaleaza dar nu mai misca nimic... ramane asa cu orele.... Am reusit in schimb sa dau format cu un cd de XP... S-a instalat in regula ,fara blocari, fara nimic. In XP am pornit instalarea de vista si , surpriza, imi da indiferent cate versiuni diferite de vista am incercat, aceeasi eroare cu ceva corupted or missing. Am incercat de asemenea o instalare de Windows 7, si se blocheaza in instalare ca si vista... Help, nu vreau sa raman cu XP. Ce ar putea sa aiba PC-ul? Multumesc anticipat. :good:

Link to comment
Share on other sites

pai exemplu mie nu imi merge sai nstalez o ultima versiune de linux,culmea,si nici vista dupa ce il instalez se blocheazadupa ce este tot instalat si ar trebui sa intre normal pe vista.deci poate sa fie din cuza sistemului care nu iti poate rila vista deoarece este eva incompatibil si iti da eroare.ai incercat acele versiuni de Wind XP pe versiune de Vista?ia incearca sa vezi ce rezolvi.app daca le ai cu biosul,mereu sa fie setatdin bios la bootabil DVD/CD si apoi HardDisk-ul ca sa poata boota windowsul.3 daca afirmi ca devine instabil la orice client de traker,la restul programelor/jokurilor cum se comporta pc ul?

Link to comment
Share on other sites

pai exemplu mie nu imi merge sai nstalez o ultima versiune de linux,culmea,si nici vista dupa ce il instalez se blocheazadupa ce este tot instalat si ar trebui sa intre normal pe vista.deci poate sa fie din cuza sistemului care nu iti poate rila vista deoarece este eva incompatibil si iti da eroare.ai incercat acele versiuni de Wind XP pe versiune de Vista?ia incearca sa vezi ce rezolvi.app daca le ai cu biosul,mereu sa fie setatdin bios la bootabil DVD/CD si apoi HardDisk-ul ca sa poata boota  windowsul.3 daca afirmi ca devine instabil la orice client de traker,la restul programelor/jokurilor cum se comporta pc ul?

Calculatorul ala a avut vista dintotdeauna. Megea deveanea instabil doar la rularea uTorrentului. "XP-ul pe platforma de vista" e doar un banal xp cu teme schimbate :) . Voi recurge la un Linux Live Cd ceva si voi testa ramii/ hdd. Apoi salvez ce e de salvat, zbor partitiile, pun totul de la 0. Astept niste raspunsuri mai competente.

Link to comment
Share on other sites

Dupa cum poate stii, sau nu, Windows Vista, are destule incompatibilitati cu anumite programe. In "povestea" spusa de tine, zici ca pc-ul face urat doar la instalarea clientilor pentru torrente, deci 90% este o incompatibilitate a sistemului de operare cu aceste programe. Daca numai cu aceste programe ai probleme, eu ti-as sugera, ori sa mai incerci altele, ori sa le lasi balta.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.