Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salutare la all,

Se da problema: PC-ul meu ingheata - ingheata si cand navighez pe net, si cand lucrez. Pur si simplu mousul ramane blocat si PC-ul este mort!

Imi cer scuze pentru textul ce va urma ca e lung dar sunt la capatul rabdarii :(

Am un PC - are 4 ani si ceva - a mers struna in primul an cat a durat garantia (ca sa vezi!) apoi a inceput sa moara incet dar sigur. Am trecut prin toate relele de la ecran albastru pana la schimbat de componente.

Un mic istoric:

- Dom'le e de la RAM > schimbat RAM - problema reapare

- a pai e DDR si trebuie de alta firma > iarasi schimbat RAM - problema ramane

Dupa a treia oara alti bani... era clar - NU e de la RAM.

- "eu cred ca e de la HDD frate!" - ok cumparam alt HDD dar STAI ca deja am schimbat 2 si ce sa vezi - problema ramane

Am trecut la procesor - schimbat o singura data si problema...te-ai prins!

Ce urmeaza... placa de baza - gata o schimbam si pe asta - NIMIC same shit!

Am schimbat si sursa de 2 ori, am schimbat pana si carcasa, am schimbat placa de retea ( mai stii o fi de la aia - n-a fost).

In acest moment calculatorul meu nu mai are in el nimic din ce era cand l-am cumparat. A trecut prin mana a 5 oameni care "se pricep" la calculatoare. Si nu l-am dat la reparat prin vecini - l-am dat la magazin si la oameni care au ca meserie depanarea.

A fost verificat peste tot, poate se incalzea procesorul etc - verificat in BIOS, luate componentele "la mana", schimbat sistemul de operare samd.

NIMENI nu este in stare sa-l repare nici de curiozitate NICI CU BANI. Simt ca o iau razna.

Help me :((

Posted

salut, scz ca rad,scz ca mi se pare super penala faza de la schimbarea componentelor pana la niki un rezultat.iati alt sistem si ai rezolvat problema.

Posted

ESTE penala faza - se pare ca am uitat sa inlocuiesc o componenta. Alta explicatie nu gasesc - e ilogic.

Sunt intr-o situatie ca in Zona Crepusculara - nimeni nu crede dar cand pun fata in fata cu problema toti se uita tamp si soptesc "bai nu stiu care e faza...".

Treaba e ca mi-am pierdut total increderea in PC iar alti bani nu mai dau pe altul.

Astept sa-mi adun niste bani si o dau pe Mac ca m-am saturat.

Whateva...scuze de offtopic si rog sa se stearga acest topic. Ma las pagubas...

Posted

Hmm, spui ca ti-ai schimbat toate, sau aproape toate componentele hardware ale calculatorului tau, deci, inteleg ca partea hardware nu are nicio vina. Totusi, sistemul de operare ai incercat sa-l schimbi ? (ma refer la alt kit, decat ce ai tu, nu la schimbarea sistemului de operare in sine [adica de la Windows XP la Linux, sa zicem]).

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

• 1 month later...
Posted

Ar putea fi o magistrala IDE defecta, in sensul ca are un contact imperfect sau o intrerupere.. ce se manifesta uneori.

Sau poate fi o componenta care se "deconecteaza" din mers (cdrom, dvdrom, hdd).. la HDD e suspect.

Mult Succes!

Programe si resurse gratuite pentru calculator - Computerica.ro

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.