Jump to content

Recommended Posts

Posted

Aveti jocul Prototype (varianta pentru PC, desigur), si doriti salvarile cu toate cele 31 de misiuni terminate ?

Ei bine salvarile cu jocul 100% complet, pot fi descarcate de aici: :link:

Acestea sunt salvarile mele, si as vrea sa mentionez faptul ca mai sunt cateva upgrade-uri posibile, pe care nu le-am facut, si, mai aveti cate ceva de jucat. (misiunile bonus, pentru acumularea de puncte; care, pe mine unul nu m-au atras).

prototypeu.png

Click pe poza, pentru a o vedea la rezolutie maxima !

Pe internet am mai dat peste niste salvari, in care proprietarul spune ca are toate upgrade-urile facute:

Save Game for Prototype pc 100% story mode complete + all upgrades purchased.

Ei bine, vi le pun si pe acestea la dispozitie: :link:

* Dupa ce le-ati descarcat, le dezarhivati, si pune-ti folderul Prototype, asa cum este, in My Documents.

Daca doriti insa coduri, defapt un trainer pentru acesta, puteti gasi aici unul care functioneaza: Prototype Trainer v1.0.0.1 + 7

P.S: Pentru a functiona, se presupune ca aveti jocul instalat.

Succes :pct2:

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Salut. Am si eu o problema cu jocu. La misiunea cand imi zice sa il consum pe Taggart sar pe tanc, intru in el da nu il consuma pe Taggart nicicum. AM incercat tot ce e posibil da nu reusesc nicium. Niste indicii?

Posted

Trebuie sa urmaresti tancul si sa distrugi toate intaririle care vor veni pe parcurs (vor fi 2-3 opriri,in care tu trebuie sa distrugi intaririle), apoi Taggart se va duce spre un pod pentru a parasi orasul,in acel moment tu trebuie sa-l urmaresti, si abia atunci o sa-l poti consuma.

• Upvote 1

4Qn7oKL.gif cjZhNAh.gifsykL3n4.gif

• 1 year later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.