+Smeagoll Posted December 12, 2006 Report Share Posted December 12, 2006 Care stie sa faca un post de radio?Ce iti trebuie sa il faci?Eu am incercat prin shoutcast si nu am reusit!Va rog pe cei experimentati sa raspunda la topic!Va multumesc! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpinTrick Posted December 15, 2006 Report Share Posted December 15, 2006 uite un tutorial gasit de mine...acum nush daca e bun, dar merita sa incerci Pentru a face un post de radio trebuie sa stiti cateva lucruri - Tipul ip-ului : - real ( public) - de retea ( in general retelele de cartier folosesc asa ceva) Pentru a emite pe internet va trebuie IP REAL , . ATENTIE : DACA AVETI IP DE RETEA veti putea emite doar in reteaua dv-stra Bun! Daca pana aici ne-am inteles trecem la urmatorii pasi. Programe necesare pentru a emite radio pe net: ( le aveti atasate aici) - sam 4.3.1 - ( ultima versiune de sam care contine acc+ ( calitate superioara a sunetului ). - crack sam - shoutcast CONFIGURARI SAM: 1. Se instaleaza SAM-ul: Urmaritii pasii . Cand ati ajuns la DATABASE selectati Firebird. 2. Il deschideti si va faceti baza de date cu muzica 3. Apoi va duceti la Desktop B - Encoders: Encoderul- ACC+ ( de preferat sa selectionati 42 sau 32 kb) Server IP: scrieti ip-ul dv-stra ( real sau de retea) Password: lasati asa cum este Station Name: scrieti cum vreti sa se numeasca postul de radio ex. SOFTPEDIA FM Genre: ce gen de muzica Webstie: spre exempul www.softpedia.com Debifati: List on public ( daca vreti sa nu se vada melodia din playlistul dv-stra) CAM atat cu samul CONFIGURARI SHOUTCAST 1.Instalati shoutcast atasat in acefwest topic 2. Cand veti emite cu sam trebuie sa fie deschis acest program: SHOUTcast DNAS ( GUI) 3. SUNTETI GATA. CONFIGURARI CRACK PT SAM Pentru a avea sam-ul permanent , trebuie sa puneti un crack. Pentru instalarea crack-ului mergeti dupa urmatorii pasi: Deschideti Crack sam 4.xx. si inlocuiti SAMBC.exe Copyright Jupan[3l]u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
+Smeagoll Posted December 17, 2006 Author Report Share Posted December 17, 2006 Problema e ca nu gasesc programu asta sam....stie careva unde il pot gasi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaby Posted December 17, 2006 Report Share Posted December 17, 2006 Problema e ca nu gasesc programu asta sam....stie careva unde il pot gasi? nu am gasit nici eu dar incearca pe dc ++, odc , sau daca nu incearca si pe torente. succes Quote Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. -------------------- Link to comment Share on other sites More sharing options...
+Smeagoll Posted December 17, 2006 Author Report Share Posted December 17, 2006 Am facut o statie de radio dar imi da o eroare "disable Internet Sharing/NAT/firewall/ISP cache (No route to host).)"de unde si ce sa dezactivez?Stie careva? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
+Smeagoll Posted March 2, 2007 Author Report Share Posted March 2, 2007 Revin cu o problema...imi trebuie o varianta de shoutcast pentru freebsd 6 si nu gasesc nici pe odc!!!Daca aveti vreunu va rog datimi`l si mie!!Multumesc! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts