Jump to content

Recommended Posts

Posted

Va salut.

De ceva vreme (mai exact, dupa ceva timp trecut de la noile modificari aduse forumului), in navigarea pe forum, intampin uneori probleme.

In ce constau aceste probleme ?

Uneori, cand navighez de la o categorie la alta, sau de la un topic la altul, sunt redirectionat catre alte site-uri, cu refferer din cate se pare, care mai contin pe deasupra si virusi.

Ei bine, eu am Kaspersky Internet Security 7, cu care am blocat accesul spre aceste pagini, dar totusi ...

Folosesc Internet Explorer 7, si credeam ca problema e de la mine (ca sunt infectat eu). Am descarcat tot felul de antispyware/malware, care mi-au indicat ca, aveam si eu prin calculator cativa viermisori. Am cautat prin index-ul si alte cateva fisiere ale forumului indicii, sa vad daca e vreun virus pe forum. Nu am gasit nimic.

Mi s-a stricat un Hard Disk la calculator, cel primar (pe care se afla si Windows-ul). Acesta a fost inlocuit (reinstalare completa, a windows-ului, si tuturor programelor). Acum din nou, uneori, cand navighez pe forum:

sdadsa.png

Intrebarea mea: Nu se mai confrunta nimeni cu aceasta problema ? (s-ar putea sa se intample numai la utilizatorii de Internet Explorer)

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Eu. folosesc mozilla. am kaspersy internet security 8, dar nu imi zice nimic de nici un virus

La mine nu ma redirectioneaza spre io stiu ce situri, ci doar spre un site unde nu nimic(pagina alba).

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Deci te redirectioneaza si pe tine ? (poti face print screen, cand se mai intampla ?)

mi se intampla si mie asa ...

Ma interesasem pe net si ar fi fost vorba de un virus care schimba niste DNS-uri ... deci site-ul nu are nimic.

Mie de ceva vreme nu mi s-a mai intamplat ... a fost ok

• 4 weeks later...
Posted

Hmm, azi de 2 ori am patit urmatoarea chestie:

desi imi apare linkul " http://pctroubleshooting.ro/index.php?act=idx " de ex, siteul nu vrea sa se incarce, si ecranu ramane alb. daca incerc a 2a oara merge totusi.. (nu pot da upload la poza, imi zice "Used 490.25K of your 500K global upload quota (Max. single file size: 9.75K)" :-??

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Deci la atasamente, este o limita de upload de 500 K; asta inseamna ca poti urca pe serverul nostru fisiere de maxim 500 k (per total), tu ai folosit 490.25 k din 500 si de aceea mai ai maxim 9.75 kilo folosibili pentru atasamente. Deci aceasta problema nu este un bug sau vreo alta eroare.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

• 3 weeks later...
Posted

Scz, nu mam exprimat eu corect. Problema era ca nu mi se incarca pagina (click pe link), stiam de ce nu pot uploda poza pe site.

Asta e un bug din IE 8, nu al forumului ...

I'm not a complete noob, some parts are missing ...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.