Jump to content

Recommended Posts

Posted

Daca tot am terminat un nou joc, si anume Wolfenstein 2009, o sa impartasesc ca de obicei salvarile cu voi, in caz ca va impotmoliti undeva, sau pur si simplu aveti nevoie de ele.

Acestea se pot descarca de aici: :link: (Download)

Odata descarcate, le dezarhivati, iar folderul WolfSP il puneti asa cum este in: C:\Documents and Settings\User\Local Settings\Application Data\id Software

* Pentru a avea acces la Local Settings\Application Data trebuie sa aveti activata optiunea "show hidden files/folders" din My Computer -> Tools -> Folder Options -> Tab-ul View

wolfenstein_2009.jpg

Succes :pct2:

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

• 3 weeks later...

Posted

nu merge sa downloadez.ii dau si se intoarce tot acolo.sugestii?

imi pare rau ca insist dar tot nu reusesc si ma enervez ca nu pot sa trec de Queen Geist.gaby, te rog mult poti sa-mi trimiti pe mail sau cumva?ms anticipat

gaby,HELP ME please !

Posted

imi pare rau ca insist dar tot nu reusesc si ma enervez ca nu pot sa trec de Queen Geist.gaby, te rog mult poti sa-mi trimiti pe mail sau cumva?ms anticipat

gaby,HELP ME !

Posted

ziceti-mi si mie va rog in momentul cand ajung in biserica aia unde trebuie sa distrugem masinaria aia cu niste brate care se invart cum o distrugem????m-am chinuit aseara si azi sa o distrug,dar nu am reusit:(,cum pot sa o distrug va rog?????

Posted

mersi pentru ajutor!acum am ajuns acolo la monstrul ala mare si gras la laboratoare,lam omorat,dar nu reusesc sa intru pe usa aia albastra de la laborator jos dupa ce am distrus si masinaria aia,am folosit toate chestiile alea de la veil dar nu pot intra,ce pot sa fac???

Posted

mersi pentru ajutor!acum am ajuns acolo la monstrul ala mare si gras la laboratoare,lam omorat,dar nu reusesc sa intru pe usa aia albastra de la laborator jos dupa ce am distrus si masinaria aia,am folosit toate chestiile alea de la veil dar nu pot intra,ce pot sa fac???

activeaza Empower ca sa poti sa tragi prin scut in butoaiele din interior,alea explodeaza si dezactiveaza scutul.asta e!

Posted

ms,a mers sh am trecut,acum am observat ca in ultimele 3 zile de cand joc wolfenstein mia dat de vreo3-4 ori ecran albastru si se restarteaza pc,oare sa fie pc slab pentru jocul asta??am intel pentium dual cpu e2180,2ghz,4gb(3utilizabili ca am sistemul pe 32biti),geforce 8600gt,windows 7 enterprise,pls zicetimi daca e prea slab sau e bine asa??sa numi prajesc pc:)

Posted

aa..am ajuns la generalul ala cu puteri supranaturale,ala care misca lucruri,etc,dar nici o arma nu are efect asupra lui:),cum reusesc sal omor??si vreau sa va mai intreb ceva,unde vad cate misiuni si care leam facut?si daca e posibil din greseala sa fac aceeasi misiune de 2 ori?

Posted

iti dau un sfat:daca nu poti rezolva o misiune,vezi cum se cheama acea misiune,te duci pe youtube,scrii la search numele ei(a misiunei) si voila ! faci cum face ala.

fWy1P.gif

Posted

aaa...si sunt coduri pentru jocul asta?daca da,datimi si mie:)

Am postat si coduri pentru Wolfenstein 2009 aici:

aa..am ajuns la generalul ala cu puteri supranaturale,ala care misca lucruri,etc,dar nici o arma nu are efect asupra lui:),cum reusesc sal omor??si vreau sa va mai intreb ceva,unde vad cate misiuni si care leam facut?si daca e posibil din greseala sa fac aceeasi misiune de 2 ori?

Generalul il omori folosind tot puterea Empower si/sau Sight !

Toate misiunile jocului pot fi vizualizate aici: sau apesi TAB, in joc..

Succes :pct2:

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

• 2 months later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.