gaby Posted September 8, 2009 Report Posted September 8, 2009 Daca tot am terminat un nou joc, si anume Wolfenstein 2009, o sa impartasesc ca de obicei salvarile cu voi, in caz ca va impotmoliti undeva, sau pur si simplu aveti nevoie de ele. Acestea se pot descarca de aici: (Download) Odata descarcate, le dezarhivati, iar folderul WolfSP il puneti asa cum este in: C:\Documents and Settings\User\Local Settings\Application Data\id Software * Pentru a avea acces la Local Settings\Application Data trebuie sa aveti activata optiunea "show hidden files/folders" din My Computer -> Tools -> Folder Options -> Tab-ul View Succes Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
elmiplant Posted September 25, 2009 Report Posted September 25, 2009 nu merge sa downloadez.ii dau si se intoarce tot acolo.sugestii? imi pare rau ca insist dar tot nu reusesc si ma enervez ca nu pot sa trec de Queen Geist.gaby, te rog mult poti sa-mi trimiti pe mail sau cumva?ms anticipat gaby,HELP ME please !
gaby Posted September 25, 2009 Author Report Posted September 25, 2009 Mai incearca odata, folosind link-ul asta: http://download259.filefront.com/mnae5o1tzmsg/14489717/WolfSP.rar 1 Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
elmiplant Posted September 26, 2009 Report Posted September 26, 2009 imi pare rau ca insist dar tot nu reusesc si ma enervez ca nu pot sa trec de Queen Geist.gaby, te rog mult poti sa-mi trimiti pe mail sau cumva?ms anticipat gaby,HELP ME !
gaby Posted September 26, 2009 Author Report Posted September 26, 2009 Sunt tare curios cum de nu te lasa sa descarci de pe ambele link-uri avand in vedere ca pe mine ma lasa . Totusi, incearca si de aici, de pe forum:WolfSP.zip Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
elmiplant Posted September 27, 2009 Report Posted September 27, 2009 am reusit.in sfarsit.mersi mult pentru ajutor.toate cele bune ps.acum merg si cele 2 link-uri.
gaby Posted September 27, 2009 Author Report Posted September 27, 2009 Cu placere ! Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
claudiu286 Posted September 27, 2009 Report Posted September 27, 2009 ziceti-mi si mie va rog in momentul cand ajung in biserica aia unde trebuie sa distrugem masinaria aia cu niste brate care se invart cum o distrugem????m-am chinuit aseara si azi sa o distrug,dar nu am reusit:(,cum pot sa o distrug va rog??
gaby Posted September 27, 2009 Author Report Posted September 27, 2009 Activeaza puterea Veil numita Sight (incercuita in imaginea de mai jos), 1 sau 2 numai stiu exact, si o sa se inroseasca obiectele in care trebuie sa tragi ! Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
claudiu286 Posted September 27, 2009 Report Posted September 27, 2009 da,de veil stiu ,e pe tasta 1,dar sight de la veil pe ce tasta e?aaa...si sunt coduri pentru jocul asta?daca da,datimi si mie:)
claudiu286 Posted September 27, 2009 Report Posted September 27, 2009 mersi pentru ajutor!acum am ajuns acolo la monstrul ala mare si gras la laboratoare,lam omorat,dar nu reusesc sa intru pe usa aia albastra de la laborator jos dupa ce am distrus si masinaria aia,am folosit toate chestiile alea de la veil dar nu pot intra,ce pot sa fac???
elmiplant Posted September 28, 2009 Report Posted September 28, 2009 mersi pentru ajutor!acum am ajuns acolo la monstrul ala mare si gras la laboratoare,lam omorat,dar nu reusesc sa intru pe usa aia albastra de la laborator jos dupa ce am distrus si masinaria aia,am folosit toate chestiile alea de la veil dar nu pot intra,ce pot sa fac??? activeaza Empower ca sa poti sa tragi prin scut in butoaiele din interior,alea explodeaza si dezactiveaza scutul.asta e!
claudiu286 Posted September 28, 2009 Report Posted September 28, 2009 ms,a mers sh am trecut,acum am observat ca in ultimele 3 zile de cand joc wolfenstein mia dat de vreo3-4 ori ecran albastru si se restarteaza pc,oare sa fie pc slab pentru jocul asta??am intel pentium dual cpu e2180,2ghz,4gb(3utilizabili ca am sistemul pe 32biti),geforce 8600gt,windows 7 enterprise,pls zicetimi daca e prea slab sau e bine asa??sa numi prajesc pc:)
claudiu286 Posted September 28, 2009 Report Posted September 28, 2009 aa..am ajuns la generalul ala cu puteri supranaturale,ala care misca lucruri,etc,dar nici o arma nu are efect asupra lui:),cum reusesc sal omor??si vreau sa va mai intreb ceva,unde vad cate misiuni si care leam facut?si daca e posibil din greseala sa fac aceeasi misiune de 2 ori?
+Lus Posted September 28, 2009 Report Posted September 28, 2009 iti dau un sfat:daca nu poti rezolva o misiune,vezi cum se cheama acea misiune,te duci pe youtube,scrii la search numele ei(a misiunei) si voila ! faci cum face ala.
gaby Posted October 2, 2009 Author Report Posted October 2, 2009 aaa...si sunt coduri pentru jocul asta?daca da,datimi si mie:) Am postat si coduri pentru Wolfenstein 2009 aici: aa..am ajuns la generalul ala cu puteri supranaturale,ala care misca lucruri,etc,dar nici o arma nu are efect asupra lui:),cum reusesc sal omor??si vreau sa va mai intreb ceva,unde vad cate misiuni si care leam facut?si daca e posibil din greseala sa fac aceeasi misiune de 2 ori? Generalul il omori folosind tot puterea Empower si/sau Sight ! Toate misiunile jocului pot fi vizualizate aici: sau apesi TAB, in joc.. Succes Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Cristyan96 Posted December 21, 2009 Report Posted December 21, 2009 eu nu pot sa trec misiunea cu castelul... cand apare la sfrasit(cred) paianjenu ala mare si ma tot omoara...cum trec de el?? va rog sa ma ajutati careva plz
gaby Posted December 21, 2009 Author Report Posted December 21, 2009 Foloseste puterile Empower si/sau Sight ! Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Cristyan96 Posted December 24, 2009 Report Posted December 24, 2009 gaby unde ai postat misiunile sunt doar 12 si nu este misiunea BLACK SUN
gaby Posted December 24, 2009 Author Report Posted December 24, 2009 Probabil este o submisiune... Am terminat jocul de ceva vreme asa ca sincer nu-mi mai aduc aminte ... Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Cristyan96 Posted December 26, 2009 Report Posted December 26, 2009 voua va merg codurile? pt ca mie nu imi merg... poate e de la tastatura?...
gaby Posted December 27, 2009 Author Report Posted December 27, 2009 Vezi topicul asta: ultimele post-uri... Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now