aligaby Posted December 13, 2006 Report Posted December 13, 2006 In acest site veti gasi informatii despre modul de functionare a computerelor pe diverse categorii: hardware, internet etc http://computer.howstuffworks.com/ LE - Se pare ca sint niste probleme cu hostul sau cu forumul in sine. Postez si nu imi inregistreaza mesajul iar cind dau a 2-a oara vad ca mi-a postat de 2 ori mesajul Vitrine frigorifice orizontale si verticale de refrigerare si congelare Parchet din lemn masiv exotic
Johhny Posted December 13, 2006 Report Posted December 13, 2006 LE - Se pare ca sint niste probleme cu hostul sau cu forumul in sine. Postez si nu imi inregistreaza mesajul iar cind dau a 2-a oara vad ca mi-a postat de 2 ori mesajul ← S-a rezolvat, se intampla des asta. Am sters topicul
nikolas Posted December 13, 2006 Report Posted December 13, 2006 Ma simt mai bine acum, asa mi sa intamplat mai devreme si ma simteam vinovat ca am gresit.
Tavicu Posted December 13, 2006 Report Posted December 13, 2006 Ma simt mai bine acum, asa mi sa intamplat mai devreme si ma simteam vinovat ca am gresit. ← Va rugam sa ne scuzati...acuma srv pe care este hostul este un srv din USA si se muta in Europa si daia sunt putine probleme...totul o sa revina la normal.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now