+icebird Posted October 10, 2009 Report Posted October 10, 2009 Invitatii Lockerz -> GRATIS Deci sa va spun despre ce e vorba: Lockerz este site-ul unui investitor Amazon.com care a descoperit o metoda usoara de a face bani... care e metoda nimeni nu stie dar tine de Lockerz.com. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa joci un joc flash si sa raspunzi la niste intrebari banale cum ar fi: "Cine te face mai mult sa razi: Borat sau Bruno?" iar tu raspunzi Borat si castigi 2 PTZ sau raspunzi Bruno si castigi tot 2 PTZ. Ai un marketplace unde poti cumpara laptop-uri, console de jocuri, genti si chiar si inghetata, toata chestia e sa raspunzi la intrebarile alea zilnic si castigi dolari. Multi mi-au spus ca e adevarata faza si chiar merge si un video de pe youtube dovedeste ca este adevarat, o sa il postez mai jos. De exemplu un PlayStation Portable cu Rockband e vreo 200 PTZ pe care ii faci cam intr-o luna daca te tii de meserie De asemenea site-ul este bazat pe un sistem de invitatii deci cine vrea invite sa ma contacteze pe Y! Messenger, pe PM sau sa lase un reply aici Am vreo 10 invite-uri deci sariti cat mai sunt calde Intr-un sistem rudimentar ca inchizita, tratam fara respect politia !
gaby Posted October 10, 2009 Report Posted October 10, 2009 Trimite-mi te rog si mie o invitatie, sunt tare curios. Totusi, tu ai incercat ? Ai "cumparat" ceva ? 1 Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+icebird Posted October 10, 2009 Author Report Posted October 10, 2009 Eu nu am incercat dar poti vedea si pe Facebook si pe Google si pe Forumul Neoficial Lockerz ca treaba este pe bune si chiar daca nu era pe bune nu vad de ce s-ar fi deranjat atata incat sa faca scam LE: Uitasem sa va spun ca cea mai buna metoda este sa prindeti cat mai multe PTZ la jocul de la inceput, sa va logati zilnic si sa raspundeti la intrebari si sa invitati 20 de prieteni pentru a deveni Z-LISTER care inseamna puncte dublate Intr-un sistem rudimentar ca inchizita, tratam fara respect politia !
+GodsOtherHand Posted October 11, 2009 Report Posted October 11, 2009 Dupa ce termina Icebird invitatiile sariti si pe mine love is a verb Love is a doing word
gaby Posted October 11, 2009 Report Posted October 11, 2009 Uau ce darnici sunteti . As vrea pentru curiozitatea mea sa reveniti pe aici si sa spuneti daca a mers treaba. Nu stiu de ce, dar am impresia ca, e doar "for fun" (adica, nu veti primii niciun "premiu"). 1 Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+icebird Posted October 11, 2009 Author Report Posted October 11, 2009 A lu` Icebird nu se termina niciodata > Gaby uite aici dovezi: Facebook Photos | Lockerz Unboxing P.S. Eu am devenit Z-LISTER asa ca cine mai vrea invitatie sa il contacteze pe GodsOtherHand Intr-un sistem rudimentar ca inchizita, tratam fara respect politia !
+Lus Posted October 11, 2009 Report Posted October 11, 2009 Hmmm...nu merge sa ma loghez :\.Am schimbat parola de 2 ori...tot nu merge. http://img11.imageshack.us/i/51585630.png/
+icebird Posted October 11, 2009 Author Report Posted October 11, 2009 Ai pus combination gresit banuiesc, combination = parola ...incearca cu alt browser Intr-un sistem rudimentar ca inchizita, tratam fara respect politia !
+Lus Posted October 11, 2009 Report Posted October 11, 2009 Dupa cum am scris mai sus,am schimbat parola de vreo 3 ori... Probabil e de la browser(in general opera e cam buguit ) ps:merge pe firefox.
+icebird Posted October 11, 2009 Author Report Posted October 11, 2009 Culmea... eu de pe Opera intru si multi de pe Locker Forums intra de pe Opera Intr-un sistem rudimentar ca inchizita, tratam fara respect politia !
nicromno Posted October 12, 2009 Report Posted October 12, 2009 Sper ca nu s-au dat toate, fiindca as vrea si eu una ... I'm not a complete noob, some parts are missing ...
gaby Posted October 13, 2009 Report Posted October 13, 2009 GodsOtherHand ar trebui sa te poata ajuta . 1 Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
nicromno Posted October 13, 2009 Report Posted October 13, 2009 Am intrat ... Dar acum poate sa-mi spuna si mie cineva ce inseamna"FRESH OUT"? I'm not a complete noob, some parts are missing ...
+GodsOtherHand Posted October 14, 2009 Report Posted October 14, 2009 adica nu mai au acel produs, tre sa se reaprovizioneze love is a verb Love is a doing word
SeoPub Posted October 17, 2009 Report Posted October 17, 2009 As dori si eu o invitatie daca sunteti amabili : pub.seo@gmail.com
+GodsOtherHand Posted October 17, 2009 Report Posted October 17, 2009 sent love is a verb Love is a doing word
SeoPub Posted October 18, 2009 Report Posted October 18, 2009 ok , am intrat , dar ce trebuie sa fac pentru ca de fiecare data cand intru pe site imi da un joc in care trebuie sa prind banuti verzi.
nicromno Posted October 18, 2009 Report Posted October 18, 2009 nu iti da sa prinzi banuti verzi decat odata ... I'm not a complete noob, some parts are missing ...
SeoPub Posted October 18, 2009 Report Posted October 18, 2009 pai de acolo nu mai merge butonul NEXT + ca trebuie sa dau multe refresh pana sa se incarce .
+GodsOtherHand Posted October 18, 2009 Report Posted October 18, 2009 Asteapta. E un site relativ la inceput, multi utilizatori. Apasa pe buton si asteapta un minut. love is a verb Love is a doing word
+Biencutza25 Posted October 18, 2009 Report Posted October 18, 2009 Multumesc pentru invitatie GodsOtherHand . Ca romanu' nu-i nici unu,unde-s multi, putea fi unul.
+GodsOtherHand Posted October 18, 2009 Report Posted October 18, 2009 Cu placere love is a verb Love is a doing word
adyshor Posted October 22, 2009 Report Posted October 22, 2009 Am si eu 15 invitatii, care este interesat PM me cu adresa de mail. Conditia este sa folositi contul. Multumesc!
+Biencutza25 Posted October 28, 2009 Report Posted October 28, 2009 e chiar interesanta treaba asta ... dar ..a catsigat pana acum cineva ? daca vreau sa imi aleg un produs de acolo 90% din ele nu le mai au.... Ca romanu' nu-i nici unu,unde-s multi, putea fi unul.
+GodsOtherHand Posted October 28, 2009 Report Posted October 28, 2009 o sa vedem era acolo un amplificator cu 150 de pct. am abia 90, deci cand o sa aibe si o sa am puncte, sper sa il am love is a verb Love is a doing word
Recommended Posts