Jump to content

Olympus - Defectare Lentile, Recomandari

Recommended Posts

Posted

Mi-am cumparat un aparat foto Olympus de 7,1 MP, iar dupa un an s-au defectat lentilele (nu mai functionau). Fiind in garantie mi s-a dat altul. Peste un an, acelasi defect. Concluzia o trage fiecare. Mie nu-mi mai trebuie Olympus. Ce marca imi recomandati?

Posted

Adica s-au indepartat lentilele unele de altele, deobice se intampla cand aparatul e zguduit.

Iti recomand un "FinePix", eu am un "FinePix S8000fd" il am de mai bine de un an si nu am observat nici o problema, inca.

I'm not a complete noob, some parts are missing ...

Posted

"s-au defectat lentilele? cum adica?"

Se deschideau apoi imediat se inchideau iar pe display pe un fond complet albastru aparea o eroare. A stat de fiecare data intr-o husa, folosit moderat, si niciodata scapat pe jos. Ma gandeam la un Cannon pe viitor, cu obiectiv manual, daca ma exprim eu corect :)

Posted

Eu unu iti recomand panasonic ori sony.Cele mai bune in domeniu rezistente la socuri....Olympus ? Spufff....

I have been on this forum since 2007

Driving jill61-603505-albums-emoticons-pic45408-driving-smiley.gifBMW 318i and Dacia 1310 Sport

dsdsa.png

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.