gaby Posted November 4, 2011 Author Report Posted November 4, 2011 Merci pentru ca mi-ai adus aminte. Din fericire am mai avut salvarile in PC, drept pentru care am actualizat link-ul de descarcare din primul post: Succes ! Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
iliesdragos Posted December 23, 2011 Report Posted December 23, 2011 Buna! Am facut cum ai zis dar cand dau sa ma loghez sta 3 sec dupa aceea ieses si imi scrie acolo ca nu sunt logat pe cont si daca vreau sa continui fara sa salvez dau asa si asa dar nu merge
gaby Posted December 23, 2011 Author Report Posted December 23, 2011 Respecta instructiunile pas cu pas: Dupa ce descarcati salvarile, in folder-ul Batman Arkham Asylum story complete, veti gasi alte doua foldere: Eidos, si XLive. Intrati in folder-ul Eidos\Batman Arkham Asylum\SaveData\e000000c00000001 (din arhiva) si stergeti Save3.sgd dupa care redenumiti una dintre salvarile care va intereseaza, in Save3.sgd Exemplu: Ma interesaeza batalia finala cu Joker, atunci redenumesc Copy of Save3.sgd(joker) in Save3.sgd 01. Mergeti in C:\Users\UserName\Eidos\Batman Arkham Asylum\ pentru Windows Vista sau C:\Documents and Settings\User\My Documents\Eidos\Batman Arkham Asylum pentru Windows XP 02. Inlocuiti folder-ul SaveData cu cel din arhiva (il gasiti in folder-ul Eidos\Batman Arkham Asylum). Faceti un back-up la ce aveti, mai intai. 03. Mergeti in C:\Users\UserName\Appdata\Local\Microsoft\ pentru Windows Vista sau C:\Documents and Settings\User\Local Settings\Application Data\Microsoft pentru Windows XP 04. Inlocuiti folder-ul XLive cu cel din arhiva. Faceti un back-ul la ce aveti, mai intai. 05. Intrati in joc. 06. O sa vi se arate toate sloturile salvarilor, goale. 07. Apasati pe tasta "Home". 08. Dati click pe "Sign in" din panoul ce va aparea sus (Games For Windows Live). 09. Selectati / logati-va cu profilul "Gaby". 10. Inchideti panoul Games For Windows Live. 11. Apasati enter pentru a reincarca profilul. (o sa va intrebe daca vreti sa reincarcati, dati Yes) 12. Slot-ul al patrulea contine salvarea dorita. Distractie placuta ! Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
vladone45 Posted April 23, 2012 Report Posted April 23, 2012 Asa deci am si eu o problema. Nu am XLive deloc in calculator ceea ce inseamna ca nu pot incarca salvarile ,un mic ajutor?
vladone45 Posted April 23, 2012 Report Posted April 23, 2012 Am gasit problema mea pe youtube....exact asa mi se intampla nu am sonor si nu mi se deschide usa. Ma poti ajuta te rog?
+Lus Posted April 23, 2012 Report Posted April 23, 2012 Update la drivere. Incearca si: intri in Realtek Audio Manager, si vezi Speakers->Speaker Configuration sa fie pus pe Stereo. Scoti boxele, le pui iar si incerci. (presupun ca ai 2boxe) http://www.upload.ee/image/2287930/asd.png (daca ai Windows7, ca sa deschizi RealtekAM: Start-> scrii in casuta Audio si alegi prima optiune de sus)
GamingShow99 Posted June 9, 2012 Report Posted June 9, 2012 Super tare, Gaby merg toate fara probleme thank's
Fuzzy Posted November 27, 2012 Report Posted November 27, 2012 Salut....am si eu nevoie de ajutor.....tocmai am instalat jocul dar nu imi salveaza.......ce trebuie sa fac?
gaby Posted November 27, 2012 Author Report Posted November 27, 2012 Incearca cu alta versiune. Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
gaby Posted July 5, 2015 Author Report Posted July 5, 2015 Am schimbat link-ul. Merci de atentionare. Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
DropGun Posted July 5, 2015 Report Posted July 5, 2015 Am schimbat link-ul. Merci de atentionare.Multumesc mult de tot si scuze pentru bump. Foarte folositor forumul
DropGun Posted July 7, 2015 Report Posted July 7, 2015 Cum fac sa mearga salvarile astea in Game Of The Year Edition?
gaby Posted July 8, 2015 Author Report Posted July 8, 2015 Ar trebui sa functineze in acelasi mod in care am scris in primul post. Daca esti sigur ca ai urmat toti acei pasi si nu merge, posibil sa fie atunci de vina varianta jocului (a mea nefiind GOTY). Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
DropGun Posted July 8, 2015 Report Posted July 8, 2015 Am reusit sa le fac compatibile, dar acum am bugul acela in care nu se spawneaza inamici si nu pot intra la Botanical Gardens pt ca e perete invizibil... si mai am si bug la grapple gun uneori imi apare cercul in afara mapei in loc sa apara unde am nevoie
gaby Posted July 8, 2015 Author Report Posted July 8, 2015 Vezi si: Batman Arkham Asylum Grapple Bug Fix + Batman Arkham Asylum Poison Ivy SaveGame (invisible wall grapple fix) Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
DropGun Posted July 9, 2015 Report Posted July 9, 2015 Ok multumesc, care salvare e cea mai apropiata de partea aceea?
gaby Posted July 9, 2015 Author Report Posted July 9, 2015 Chiar nu mai tin minte. L-am terminat cu mult timp in urma. Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now