Jump to content

Recommended Posts

Posted

In urma unei furtuni placa mea de baza a fost arsa, ca urmare am schimbat-o cu o placa Biostar G31-M7 TE, pe aceasta noua placa am montat vechiul meu procesor Intel Celeron Dual 1.6 Mhz Pentium 4.

Problema este urmatoare: De cand am facut aceasta schimbare calculatorul imi vede procesorul ca fiind unul de 1.6 Mhz simplu Pentium 2, automat lucreaza mult mai greu, etc.

Ce as putea face sa-l readuc la normal?

Multumesc anticipat!

Posted

Oke ... update am facut, pentru ca pe Cd-ul, pe care l-am primit o data cu cumpararea placii de baza, exista un program pentru Update Bios. Imi spune Bios Up to date, dar procesorul tot asa mi-l vede, in fine, oricum vreau sa-mi fac update la procesor cumparandu-mi ceva gen core 2 duo. Dar am o intrebare, se poate pe urmatoarea configuratie:

Placa de baza: Biostar G31-M7 TE,

Rami: 1gb ddr2 GAIL

Placa video: Nvidia Gforce 7300 SE/ 7200 GS - 512 Mb

Procesor: Intel Celeron 420 @ 1.6 Ghz (pentium 2)

Hdd-u nu e important dar e de 250 GB,

sa pot juca jocuri gen, Fallout 3, CrySis Warhead, Dead Spece, Qake 4, Borderlines, NFs Undercover, Halo 2, etc?

Pentru ca eu toate aceste jocuri si multe altele le-am jucat, nu zic ca fara probleme, ca a mai trebuit sa mai reduc din calitati ca sa le pot rula normal, da mi-au mers toate in limita bunului simt.

Pun aceasta intrebare pentru ca sunt nelamurit cu procesorul, poate un Pentium 2 sa duca asa ceva?

Si altceva, placa mea de baza veche era un ASRock 775Dual-Vsta, am vazut cu un cip pe care scria 775Dual-VSTA P1.40-12B, poate sa fie totusi procesorul meu, saracu chiar Pentium 2 iar aceasta placa sa il faca sa-si mareasca capacitatea?

Multumesc!post-12386-12569817474_thumb.jpg

Posted

Configuratia precedenta:

Placa de baza: ASRock 775Dual-VSTA

Procesor: Intel Celeron DCPU 420 @ 1.6 Ghz (pentium 4)

Video: Nvidia Gforce 7300 SE/ 7200 GS

Rami: 1gb DDr2 GAIL

Hdd: 250 Gb

Configuratia actuala:

Placa de baza: Biostar G31-M7 TE

Procesor: Intel Celeron 420 @ 1.6 Ghz (pentium 2 pentru ca nu-mi mai vede procesorul)

Video: Nvidia Gforce 7300 SE/ 7200 GS

Rami: 1gb DDr2 GAIL

Hdd: 250 Gb

Precizez ca jocurile enumerate mai sus le-am jucat pe configuratia actuala!

Multumesc!

Posted

Daca se poate schimba placa de baza si procesorul. Daca nu, incearca sa testezi daca ai cum, componentele tale (placa video + procesor) pe o alta placa de baza pentru a vedea daca nu cumva aceasta este de vina (eu asa inclin sa cred), si atunci va trebui sa o schimbi (repari, daca se poate) doar pe ea (placa de baza).

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Mersi de ajutor!

Oricum este putin ciudat sa pot rula astfel de jocuri pe Pentium 2 ;))

dar o sa incerc cum ai spus tu, mersi inca o data!

Te salut, cu respect!

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.