Jump to content

Call Of Duty 4 : Modern Warfare


Recommended Posts

cod4logofm6.jpg

Deja de saptamana trecuta, Activision anunta ca sambata va da publicitatii primul trailer official al noului joc Call of Duty : Modern Warfare. Cum era evident de ceva timp, acest nou episode al shooter-ului militar deja consacrat, semnaleaza reintoarcerea celor de la Infinity Ward cu noul joc care a suferit unele imbunatatiri prin schimbarea hartilor, acestea fiind in peisajul zilelor noastre.

In afara prezentarii care se poate vedea in trailer nu au fost comunicte detalii. Se pare ca au fost alaturate doua scenarii diverse, cum se poate vedea din trailer, de la Orientul mijlociu la estul Europei. Sunt prezentate atacuri cu elicopterul, nave de lupta, tancuri, in timp ce soldatii au subdiviziunile in clase specifice cum ar fi : lunetist, soldatul simplu, operatiuni speciale.

Bineinteles si motorul grafic a fost imbunatatit, acesta fiind de noua generatie, fiind cu siguranta cu un pas inainte fata de ceea ce am vazut deja in Call of Duty 3. Si totusi, detaliile grafice nu sunt comparabile cu cele ale jocurilor produse anul acesta, cel mai relevant fiind Crysis. Tot la detalii trebuie mentionat posibilitatea de distrugere a mediului ambient, a obiectelor care sunt prezente in scenariu.

Cu siguranta acest trailer prezinta evidentele diferente de grafica intre aceasta versiune si Call of Duty 3. Pasionatii de seria Call of Duty vor trebui sa se obisnuiasca cu noua fata a jocului si cu noile harti. In acest moment inca nu au fost comunicate platformele pe care va rula jocul si nici o posibila data de lansare.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.