nicromno Posted January 1, 2010 Report Posted January 1, 2010 Image 1 Image 2 Image 3 Image 4 Image 5 Image 6 Image 7 Image 8 Image 9 Nu mai lucrez in stilul asta dar as vrea o parere. I'm not a complete noob, some parts are missing ...
+Lus Posted January 1, 2010 Report Posted January 1, 2010 Hmmm,interesante ... ce photoshop folosesti ?
gaby Posted January 1, 2010 Report Posted January 1, 2010 Nu sunt rele deloc. Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
nicromno Posted January 1, 2010 Author Report Posted January 1, 2010 Folosesc CS2 ... Ceva facut azi I'm not a complete noob, some parts are missing ...
+Lus Posted January 1, 2010 Report Posted January 1, 2010 Pune si stock-ul te rog ... . Ce efecte ai folosit?
gaby Posted January 1, 2010 Report Posted January 1, 2010 E simpatica poza, dar rosul ala parca imi scoate putin ochii Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
nicromno Posted January 2, 2010 Author Report Posted January 2, 2010 Pune si stock-ul te rog ... . Ce efecte ai folosit? Toate sunt facute de la zero inafara de asta.(Aici am folosit poza asta pe care am aplicat efectul "Note Paper" si apoi am editato putin cu "Liqufy") La celelalte nu imi amintesc ce efecte am folosit... I'm not a complete noob, some parts are missing ...
+Lus Posted January 2, 2010 Report Posted January 2, 2010 Toate sunt facute de la zero inafara de asta.(Aici am folosit poza asta pe care am aplicat efectul "Note Paper" si apoi am editato putin cu "Liqufy") La celelalte nu imi amintesc ce efecte am folosit... La asta ma refeream,vroiam sa vad de la ce ai inceput .
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now