+Biencutza25 Posted January 4, 2010 Report Share Posted January 4, 2010 Fanii lui Michael Jackson , profund indurerati de moartea acestuia au dorit sa ii aduca un tribut mai special . Din aceasta cauza au creat un remake al cunoscutului joc Super Mario. Ce a iesit vedeti aici : . Dupa parerea mea este foarte dragut ) . P.S stie cineva daca pot downloada de undeva jocul ? am cautat cate ceva pe google dar nu am gasit nimic . 2 Quote Ca romanu' nu-i nici unu,unde-s multi, putea fi unul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaby Posted January 4, 2010 Report Share Posted January 4, 2010 Din cate vad, nu este un joc, ci doar o aplicatie Flash pe care o poti vedea oficial aici: P.S: Simpatica aplicatia 2 Quote Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. -------------------- Link to comment Share on other sites More sharing options...
+Lus Posted January 4, 2010 Report Share Posted January 4, 2010 Hehe,cam rapida ea,dar e interesanta . Bianca,sper ca nu te superi daca postez despre aplicatie si pe blog-ul meu . 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
+Biencutza25 Posted January 4, 2010 Author Report Share Posted January 4, 2010 Hehe,cam rapida ea,dar e interesanta . Bianca,sper ca nu te superi daca postez despre aplicatie si pe blog-ul meu . Nici o problema Lus ! iti dau voie 2 Quote Ca romanu' nu-i nici unu,unde-s multi, putea fi unul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts