Jump to content

Google Vrea Sa Devina Distribuitor De Electricitate


gaby

Recommended Posts

Compania Google a cerut autoritatilor americane sa-i dea autorizatia necesara pentru a deveni distribuitor de electricitate, postura care i-ar permite sa-si reduca costurile, nivelul emisiilor de carbon, dar si sa-si dezvolte sinergiile, informeaza AFP, potrivit NewsIn.

14300_google.jpg

Potrivit unui document depus la Comisia americana pentru reglementarea energiei la sfarsitul lunii decembrie, grupul, prin intermediul filialei sale Google Energy, a cerut sa poata beneficia de statutul de distribuitor si de tarife asociate, precum si de o autorizatie generala pentru a cumpara sau vinde pe piata de energie.

Google ar putea avea, astfel, mai multa flexibilitate asupra aprovizionarii cu energie pentru activitatile proprii, inclusiv pentru centrele sale de date care sunt consumatori foarte mari de electricitate, a explicat purtatorul de cuvant al grupului, Niki Fenwick. Un statut de comerciant ar creste capacitatea Google de a-si satisface necesarul de energie si de a incorpora energiile regenerabile in portofoliul energetic al companiei.

Eforturile Google de a localiza instalatiile in apropierea unor importante surse energetice, precum barajele hidroelectrice, arata importanta nevoilor energetice ale Google, a explicat Carmy Levy, analist tehnologic independent.

Google s-a angajat, in 2007, sa-si reduca emisiile de dioxid de carbon si sa investeasca in energiile "verzi". Google are deja, de multi ani, una dintre cele mai importante instalatii de energie solara din SUA, aflata in incinta centrului sau social din Mountain View, California.

Destul de interesant, nu ? :google:

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.