Jump to content

Recommended Posts

Posted

Cei de la The Hollywood Reporter au confirmat ca studiourile Fox vor face un sequel pentru filmul Avatar. Acest lucru era de asteptat, mai ales ca filmul lui Cameron a devenit filmul cu cele mai mari incasari din istoria cinematografiei.

Cu toate ca se va face, nu stim inca exact cand se va materializa acest proiect. James Cameron are idei pentru sequel, insa totul se afla in faza prematura.

Directorul News Corp se afla in negocieri timpurii cu James Cameron si a atentionat analistii sa isi tina respiratia pentru ca acest proiect va aparea devreme, facand aluzie la faptul ca proiectele lui Cameron dureaza foarte mult timp pana sunt finalizate.

Executivii companiei au spus ca finantarea unui sequel,la fel ca finantarea oricarui film in aceste zile ar fi o solutie pentru eliminarea riscurilor mai ales acum, cand filmele lui Cameron tind sa incaseze bani frumosi.

Fox incearca sa mentina filmul in cinematografe pentru o perioada cat mai indelungata, iar directorul News Corp, Rupert Murdoch a spus ca, odata ce nu va mai rula in cinematografe, va fi lansat si dvd-ul, cel mai probabil la sfarsitul anului fiscal al companiei, care se termina pe 30 iunie.

Sursa: http://www.cinemarx.ro/stiri-cinema/avatar-2-a-fost-confirmat/

• Upvote 1

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

• 1 year later...

Posted

Nici acum nu am vazut Avatar, olol. M-am uitat doar putin si m-a plictisit rapid.

N-ai pierdut mare lucru! Nu mi s-a parut nici mie un film pe atat de extraordinar pe cat s-a facut publicitate.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.