Jump to content

Probleme Aplicatie Msoffice - Blocare Computer In Msword


NOS_feratu

Recommended Posts

...asa cum spune si titlul am o problema delicata privitoare la o plicatie office si anume legendarul WORD... datele problemei sunt urmatoarele:

sistemul de operare este WIN XP Proffesional SP3, suita de programe MSOffice XP cu SP3 aplicat, calculiciul este un Compaq Presario 7588. in momentul in care incepe editarea, la un moment dat (destul de scurt 2,3 minute maxim, uneori mai mult alteori mai putin) calculiciul "ingheata" , in sensul ca absolut nici o comanda nu raspunde mai putin hard power-off (4 secunde tinut apasat pe butonul de start)... softul atat sistemul de operare cat si suita sunt LEGALE cu update-uri la zi de situl oficial microsoft, deci este exclusa probabilitatea incompatibilitatii datorate de ce stiu eu ce procese "injectate"...

...spun ca problema este delicata pentru ca am incercat tot ce mi-a trecut prin minte si anume: am schimbat mouse/tastatura cu unele USB, am executat un "clean install" (sistemul si suita doar cu Word activat), am incercat cu diverse SP-uri (mai mici, mai mari si combinate), am folosit doar strictul necesar in calculici (fara device-uri usb, auxiliare sau alte de genu)...

...calculiciul desi este un oldtimer functioneaza ireprosabil (spun asta pentru ca rulez pe el inclusiv Mechanical Desktop, plus ca a trecut orice test de stress la care l-am supus)

...da-timi o idee de unde as putea continua depanarea problemei mele... pls :respect:

Link to comment
Share on other sites

Clean install te referi ca ai pus windows nou stergand tot ce era pe hard?

Uitate prin bios, poate sunt anumite lucruri pe acolo care arata ciudat(de exemplu eu aveam problema urmatoare: cool'n'quiet era activat, desi procesorul meu nu suporta aceasta functie.. si se bloca cand porneam anumite lucruri)

love is a verb
Love is a doing word

Link to comment
Share on other sites

...clean install in sensul ca hardul pe care este instalat sistemul a fost formatat cu utilitarul hardului (wd data lifeguard) in dos dupa care am instalat sitemul de operare si suita msoffice doar cu Word activ.

...bios-ul meu este unul foarte simplist (ca mai toate compurile brand) si cu siguranta nu are functii de genu "cool n quiet"... dar o sa verific o chestie pe care am activat-o eu la hard si mi-am amintit-o acum cand ai spus de chestia asta "cool n quiet" si anume acoustic management: l-am setat pe "quiet" pentru ca pe "performance" face o galagie de nu stii ce-i acolo... revin cu noutati

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.