Jump to content

Recommended Posts

Posted

CERF,cel mai mare targ IT&C de la noi din tara,si-a deschis astazi portyle la complexul expozitional Romexpo.Anul acesta sunt asteptati peste 75.000 de vizitatori.

Cea de a XVI-a editie a "Computer & Electronics Romanian Fair"(CERF) cel mai mare forum IT din Romania,se desfasoara anul acesta sub sloganul,"CERF te pregateste pentru viitor!".Organizat la scurt timp dupa CeBIT(15-21 martie,Hanovra),cel mai mare targ mondial de profil,CERF promoveaza pe piata romaneasca noile solutii si tehnologii lansate in premiera pe plan mondial.

La expozitia din acest an si-au anuntat prezenta peste 150 de firme de profilsi un numar record de 550 de marci.Suprafataexpozitionala la aceasta editie a CERFinsumeaza peste 14.000 de metri patrati si va fi impartita in sectiuni speciale.Asfel pavilioanele 16-17 vor gazdui sectiunea "Comunicatii".Aici se vor regasi principalii operatori de telefonie mobila,furnizori de servici de inrternet si transfer date si furnizori de echipamente si solutii in domeniul comunicatilor."Solutii si sisteme digitale" este numele sectiunii dedicata producatorilor si distribuitorilor de echipamente,sisteme si solutii IT si va ocupa pavilioanele 13-14.Tot aici se gaseste si sectorul imaging,sectiune dedicata fotografiei digitale si artei fotografice.

Distribuitori de hardware si software,furnizori de soluti IT ,servicii si aplicatii pentru companii din diverse domenii de activitate vor fi gazduiti in pavilionul 15,dedicat "solutiilor B2B"(business to business).

Programul de vizitare al expozitiei este de Miercuri pana Sambata,de la 10:00-18:00 ,iar Duminica,de la 10:00-16:00.Pretul unui biletde intrare este de 10lei(100.000 mii lei).

Posted

frate sunt numai eu momentan si voi merge sambata ca am timp,daca mai vb si tu cu restul posibil sa se mai stranga dar sunt eu momentan is posibil si tu daca mergi,ma mir ca in sfarsit a scris cineva.

Posted

hahahahahaha,:)) cum sa iti urez bafta la teza?sau cazatura usoara,cazatura placuta,saritura placuta?saritura scurta?lol ce penal pot sa fiu :->

Posted

vb unui prieten de al meu : Miky7 A fost ...fain la CERF-2007 !!! ...

Insa a lasat de

dorit prezentarea si participarea

firmelor cu tehnologiile cam

"depasite" ...

/> Suntem : PUBELA DE GUNOI

atehnologiilor "EXPIRATE" ale LUMII

... din PACATE !!!"

da asa este si tot din pacate a fost mai slab CERF fata de anul trecut cu care imi spalam ochi cu detoate.

• 2 weeks later...
Posted

Din Cate am inteles Romania la Tehnologie este ca-m foarte jos :((

I have been on this forum since 2007

Driving jill61-603505-albums-emoticons-pic45408-driving-smiley.gifBMW 318i and Dacia 1310 Sport

dsdsa.png

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.