Jump to content

Recommended Posts

Posted

Am gasit ceva interesant, si anume o imagine (de dimensiuni mari), in care sunt reprezentati mai marii oameni ai tuturor timpurilor... din toate domeniile (sport, literatura, fizica, cinematografie, etc), personaje care au lasat o pata in timp, o pate mai mult sau mai putin colorata.

:link:

Daca faceti click pe caracterul dorit, veti fi redirectionat pe Wikipedia, unde, desigur, gasiti informatii despre respectivul personaj.

fWy1P.gif

• 2 years later...
Posted

Aveam nevoie de acest link, si daca tot m-am uitat pe aici, am zis ca este prea interesant ca sa nu-l readuc la viata :)).

fWy1P.gif

• Moderators
Posted

Extraordinar! Sunt surprins sa vad anumite personaje acolo, poate pentru ca e de neasteptat ca toate sa fie recunoscute la nivel international. Noi cunoastem in mare parte, europenii, si intamplarile de-aici,plus altele de la nivel international. And realy now... lolcat? :))

Spre exemplu, Generalul Guan Yu, despre care nu aflii prea multe daca nu esti impatimit al culturii chinezesti, sau cel putin al cinematografiei lor. Si wiki il descrie altfel, fata de cum e prezentat prin filmele lor. Desi, infatisarea lui, au rupt-o parca direct din Red Cliff (care vi-l recomand tuturor pentru un film care exprima extraordinar arta razboiului).

• 2 weeks later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.