Jump to content

Ce Ai Voie Sa Faci In Bloc Si Ce Nu Ai Voie ? Programul De Ordine Si Liniste Publica


lolek

Recommended Posts

Nustiu cum este la voi dar la mine este cu totul diferit in ciuda faptului ca am niste vecini stresati cu viata.Am doar 16 ani:-? si nu pot sta inchiss in casa , seara mai ies si cu cu prietenii daca nu sunt destul fonduri stam in scara blocului la o vorba..."Iubitii " mei vecini mereu ne da afara din scara ...Trecem si peste asta , intr-un fel sau altu au si ei dreptate , ies afara sa stau in scara blocului?Tac si inghit.Eu sunt putin mai maniac dupa muzica , si nu suport sa ascult la casti sau la volum minim , am o statie destul de puternica care cere BASSIII :band: , nu toata ziua.Si au inceput sa imi faca gura si cu amenintari , dar eu nu spun nimic cand la ora 7:30 AM ma trezesc pe ritmul "Dan Balan -Chica Boom " de la vecinu de la 3 (M-a terorizat cu melodia aia ).As dori si eu daca se poate programul de ordine si liniste publica , dar cel corect , sunt 4-5-6-7 variante pe net.Multumesc

I have been on this forum since 2007

Driving jill61-603505-albums-emoticons-pic45408-driving-smiley.gifBMW 318i and Dacia 1310 Sport

dsdsa.png

Link to comment
Share on other sites

Bacalaureatul bate la usa :)).

Pai, din cate stiam eu:

Senatorii Ion Iliescu (PSD) şi Marius Marinescu (PD) propun, printr-o iniţiativă depusă, vineri, ca liniştea publică să fie păstrată in intervalele 13.00 - 17.00 şi 21.00 - 9.00, actuala legislaţie prevăzănd că liniştea trebuie respectată intre orele 22.00 şi 8.00.

Cei doi senatori propun modificarea Legii nr. 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de incălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice. Ei mai vor "mărirea substanţială a amenzilor pentru anumite fapte care constituie contravenţii, nefiind de natură penală şi care atentează la ordinea publică".

Marius Marinescu propune sancţionarea cu amendă de la 1.000 RON la 6.000 RON "pentru săvirşirea in public şi, mai grav, in şcoli, spitale, pe stadioane, de fapte, acte sau gesturi obscene, proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare, ameninţări cu acte de violenţă impotriva persoanelor sau bunurilor acestora, de natură să tulbure ordinea şi liniştea publică sau să provoace indignarea cetăţenilor ori să lezeze demnitatea şi onoarea acestora sau a instituţiilor publice".

Potrivit unui comunicat remis presei, in conformitate cu recomandările europene, intre orele 13.00 şi 17.00, este permis un nivel de 50 de decibeli, iar noaptea, de pănă la 40 de decibeli.

"Nu de puţine ori, fiecare dintre noi am fost deranjaţi de zgomote infernale, precum cele produse de staţii de amplificare sau de utilaje grele (de exemplu: pickhamere), care fac geamurile să vibreze şi ne zdruncină creierii", se precizează in comunicat.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.