Jump to content

Recommended Posts

Posted

salutari, aici sa postam probleme de matematica /logice pe care nu le stim... incep eu :

1.o piramida patrulatera are inaltimea egala cu 9 cm , si latura bazei egala cu 24 cm. alflati aria laterala si volumul piramidei.

2.o piramida hexagonala regulata are inaltimea egala cu 9 cm si latura bazei egala cu 18 cm. aflati aria laterala si volumul.

3.o piramida triunghiulara regulata are inaltimea egala cu 6 cm si apotema egala cu 10 cm . aflati aria totala si volumul piramidei.

4. o piramida patrulatera regulata are inaltimea egala cu 12 cm si apoteama 15 cm. aria totala si volumul?

5.o piramida hexagonala regulata are inaltimea egala cu 6 si apotema egala cu 12 aflatia aria totala si volumul.

6.o piramida triunghiulara regulata are latura bezei egala cu 12 radical din 3 si aria laterala egala cu 216 radical din 3 cm patrati:) , aria totala si volumul =?

7.o piramida regulata are latura bazei egala cu 18 cm si aria laterala egala cu 540 cm patrati. apotema si volumul.

8. o piramida hexagonala regulata are aria laterala egala cu 288 radical din 3 cm patrati .si latura bezei egala cu 8 cm. aflati aria totala si volumul.

9.o piramida hexagonala regulata are apotema egala cu 12 radical din 3 cm patrati si aria totala egala cu 648 radical din 3 cm patrati. aria si volumul piramidei = ?.

ati putea sa`mi faceti la fiecare problema .. calculul , rezolvarea frumos?...ms.;)

Posted

Ce clasa esti ? Nu cumva a 8-a ?

Sincer cred ca ai incurcat formumul :pct2: cu unul care se ocupa de mate si chestii de genul . Problemele nu sunt grele deloc . Trebuie doar sa aplici niste formulde care baiuesc , ti-au fost date la scoala. Cred ca suferi de ceea ce se numeste lene acuta grava . Incearca sa iti pui si tu neuronii in miscare ca altfel ruginesc .

Ca romanu' nu-i nici unu,unde-s multi, putea fi unul.

4397.jpg

Posted

Pentru inceput, as vrea sa iti spun ca nu prea au legatura problemele la matematica cu categoria Adobe Photoshop :-s.

Iar, ca raspuns la topic, intr-adevar Biencutza25 are dreptate, la problemele tale nu trebuie decat sa inlocuiesti in formulele pe care probabil le ai in caiet cu cifrele din datele problemei, apoi sa faci calculele.

Succes :pct2:

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.