Jump to content

Recommended Posts

Posted

pana la urma, de ce freza pe photoshop? anyway, ca sa ma fac si eu util macar o data.. care din cele 2 freze le vrei? ca e o mica diferenta de lungime. Oricum cel mai simplu e sa scoti poza la imprimanta (destul de mare) si sa mergi cu foaia aia la frizer.

love is a verb
Love is a doing word

Posted

stai stai. Cei asa greu? mergi la frizer, ii zici "vreau sal taiati pana pe..aici(si arata unde) si el face.

Te tunzi sa ai paru lins? is iei, il raresti, si dupaia frizerul nu mai are ce sati faca.. ori iti iei o peruca, ori folosesti o placa de intins paru. Nai vrea sa mearga cretzu la frizer si sa zica "vreau par drept".

love is a verb
Love is a doing word

Posted

:))..

eu ma tund tot timpul in ,,v'' de mai multe ori pana jos (cu creasta) .. nu trebuie peruca,nu cret,nu placa, .. pur si simplu?...:)..daca e sa`l am in ca in prima poza??? eu ceva de genul am parul:);)

My link

Posted

Pana la urma ce coafura vrei? Pentru freza ca in prima poza,iti trebuie parul lung (din cate arata ala din ultima poza ... tu il ai scurt).

Pentru a doua poza,iei frumos un foarfec si te slutesti ... te joci putin cu gelul/fixativul si voila . Asa imi inspira mie a doua frizura...parca s-a trezit omul si nu s-a mai piaptanat.

fWy1P.gif

Posted

eeeeexact. tiam zis, mergi cu poza la frizer si te rezolva. iti face si freza.

plm, bine ca ai par drept:-L al meu e ondulat:-L futui mama masii

da, offtopic si frustrari personale

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Pana la urma ce coafura vrei? Pentru freza ca in prima poza,iti trebuie parul lung (din cate arata ala din ultima poza ... tu il ai scurt).

Pentru a doua poza,iei frumos un foarfec si te slutesti ... te joci putin cu gelul/fixativul si voila . Asa imi inspira mie a doua frizura...parca s-a trezit omul si nu s-a mai piaptanat.

Vai, vai, ce urat vorbesti despre frizura lu' Brad Pit [-(~X(.

bine ca ai par drept :-L al meu e ondulat :-L 'tui mama masii

da, offtopic si frustrari personale

Firar sa fie, si al meu e la fel :hairy::(, :))

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.