+St3aLth-CS Posted May 12, 2007 Report Posted May 12, 2007 Bitefight este un joc in care trebuie sa iti alegi o rasa Vampir sau Varcolac . Dupa aceea jocul iti ofera 2 ore de vanatoare d oameni p zi , in rest poti sa ataci alti playeri vampiri/varcolaci. Iar cand ramai fara bani iti poti pune vampirul/varcolacul l cimitir pt a face rost d banii .In plus mai poti sa iti antrenezi erou sa devina mai bun , sa ii cumperi item-uri , sa ii faci ascunzatoare si poti sa iti creezi si Alianta . Bye va astept acolo
Mitza_003 Posted May 12, 2007 Report Posted May 12, 2007 Am cont la bitefight, sunt varcolac. Asta e intr-un fel ca si the crims. Mitza003.comFever Media
+St3aLth-CS Posted May 15, 2007 Author Report Posted May 15, 2007 nuj nu am jucat niciodata The Crims
Mitza_003 Posted May 15, 2007 Report Posted May 15, 2007 nuj nu am jucat niciodata The Crims ← Nici sa nu joci, ca o sa intre boala the crims in tine. Cu greu mai scapi de ea odata ce ti-a intrat in sange. Mitza003.comFever Media
+lolek Posted May 19, 2007 Report Posted May 19, 2007 Nici sa nu joci, ca o sa intre boala the crims in tine. Cu greu mai scapi de ea odata ce ti-a intrat in sange. ← Si eu am jucat cateva luni bune abia am scapat am scapat de ala si m-am apucat de DoTa si nu's cum sa scap eu zic sa nu va apucati de the crims I have been on this forum since 2007 Driving BMW 318i and Dacia 1310 Sport
gaby Posted May 19, 2007 Report Posted May 19, 2007 Si eu am jucat cateva luni bune abia am scapat am scapat de ala si m-am apucat de DoTa si nu's cum sa scap eu zic sa nu va apucati de the crims ← zici ca nu sti cum sa scapi ? te ajut eu. dezinstaleaza jocul... Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now