Jump to content

Supreme Commander 2 Review


gaby

Recommended Posts

Fanii jocului original Supreme Commander vor fi impresionati de noua aditie a seriei. Supreme Commander 2 pastreaza aceeasi flexibilitate a tacticii si enorma extindere a campului de lupta la care te-ai putea astepta, dar temperata putin de un adaos pe partea economica. Este un pachet atractiv atat pentru veterani cat si pentru noii veniti, un pachet ce incorporeaza gameplay-ul clasic, complexitate si usurinta de desfasurare.

supremecommander2008.jpg

Este distractiv de jucat, avand la dispozitie o mare varietate de unitati si mult spatiu de experimentare cu diferite tactici. insa totul vine cu un pret: explorari obositoare si o inteligenta artificiala predictibila ce nu reuseste sa atinga caracterul cerebral al primei parti.

Supreme Commander 2 nu mai este atat de detaliat grafic, texturile si iluminatul bogat fiind inlocuite cu scopul stabilitatii si atingerii frame rate-urilor mai rapide. Chiar daca nu mai este atat de complex din punct de vedere grafic, cu timpul vei putea aprecia suplitatea si usurinta de miscare pe terenul de lupta, iar personal sunt sigur ca alegerea de simplificare este excelenta deoarece degeaba ai la dispozitie un peisaj detaliat daca va fi un chin sa-l explorezi.

Povestea are personalitate, urmarind trei comandanti: The United Earth Federation, Cybran Nation si Illuminate, ce au format o alianta pentru a distruge fortele invadatoare Seraphim. Caracterele ofera o viziune personala intregii campanii, incercand sa capteze jucatorul, minte si trup.

supremecommander2002.jpg

Pe langa campania single-player, poti cu usurinta intra online pentru a invita la un duel, prietenii. Interfata GPGNet a fost retusata pentru a micsora timpul de intrare a jucatorului intr-un meci sau creare a unuia; de asemenea au fost introduse un numar destul de mare de harti, unele preluate chiar din prima parte a jocului, luptele acceptand pana la opt jucatori.

supremecommander2001.jpg

In concluzie, Supreme Commander 2 merita cumparat, deoarece ofera o strategie in timp real la o scara imensa cu un control extrem de usor, pastrand experienta placuta atat pentru jucatorii ce doresc single player (campanie complexa cu poveste intriganta) dar si pentru cei ce doresc sa se infrunte cu prientenii online.

Un filmulet in care ne este prezentat gameplay-ul jocului poate fi vizionat mai jos:

Publicant: Square Enix

Dezvoltator: Gas Powered Games

Gen: Sci-Fi Real-Time Strategy

Data lansării: Mar 2, 2010

ESRB: EVERYONE 10+

Platforme: PC, X360

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.