Jump to content

Black Hat Seo - Metode Comune


Recommended Posts

Black Hat se defineste ca fiind tehnica prin care se promoveaza un website intr-o maniera care incalca regulile motarelor de cautare. Tehnica Black Hat include de obicei urmatoarele caracteristici:

  • Creaza o experienta neplacuta pentru vizitatori, din cauza metodelor Black Hat
  • Prezinta continut vizual sau non-vizual irelevant pentru spiderii motoarelor de cautare si pentru vizitatori.

blackhatseo.png

Tot ce se considera in ziua de azi ca fiind metode Black Hat SEO, mai demult erau considerate ca metode de promovare permise, dar unii webmasteri au abuzat de acestea ele trecind in aria Black Hat. Aceste metode dau rezultate pe o perioada scurta de timp in listele de rezultate a motoarelor de cautare, dar in final majoritatea websiteurilor in care sint implementate aceste metode ajung sa fie sterse sau penalizate de catre motoarele de cautare. Metodele Black Hat ofera solutii pe timp scurt si probleme pe timp indelungat.

Metode Black Hat SEO care trebuie evitate:

  • Keyword Stuffing: Plasarea de cuvinte cheie in interiorul unei pagini fara a afisa alt tip de continut.
  • Text invizibil: Plasarea unor liste de cuvinte cheie care au aceeasi culoare ca si fundalul paginii rezultind in mascarea acestora. Metoda se foloseste pentru a atrage mai multi spideri si crawleri.
  • Pagini de tip Doorway: Pagini “false” pe care vizitatorii nu au posibilitatea sa le vada. Aceste pagini sint create doar pentru spiderii motoarelor de cautare cu scopul de a-i pacali pe acestia sa indexeze websiteul si sa il plaseze cit mai sus in listele de rezultate.

A promova un website prin aceasta tehnica e destul de tentant, deoarece aceste mici trucuri functioneaza pentru o perioada scurta si dau rezultate in pozitionarea websiteului in care se implementeaza , dar deasemenea cind un website este descoperit ca foloseste aceste metode, el este sters din motoarele de cautare pentru totdeauna sau penalizat.Nu merita riscul de a promova un website prin aceasta tehnica.

Folositi tehnica White Hat de promovare chiar daca aceasta daa rezultate intr-un timp mai indelungat, o sa aveti satisfactia ca websiteul care il promovati va fi prezent in motoarele de cautare si pe termen lung va atrage vizitatori in mod exponential si va genera un trafic natural.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.