Jump to content

White Hat Seo - Metode Comune


Recommended Posts

Orice metoda care mentine integritatea unui website si pozitionarea in SERPs (Search Engine Results Pages) este considerata fi o metoda White Hat.

whitehatseo.png

Metode comune White Hat:

Linkuri interne

Una din cele mai usoare cai de a face ca un website sa nu fie pozitionat cit mai sus in SERPs este a face cit mai greoaie sarcina spiderilor si a crawlerilor.Multe websiteuri folosesc meniuri generate prin programe automate, multe din ele atrag din punct de vedere vizual dar pe de alta parte multe din ele nu pot fi citite de catre robotii motoarelor de cautare iar acest lucru duce la pagini neindexate de catre motoarele de cautare.

Pentru a evita acest lucru chiar daca se folosesc meniuri generate prin diferite programe software, se pot trece aceleasi butoane din meniu in forma de text link la baza paginii, si se poate crea o harta a websiteului care contine toate linkurile existente a acelui website.

Linkuri Reciproce

A face schimb de linkuri cu alti webmasteri e o cale buna(nu cea mai bua) pentru a obtine linkuri externe spre website. Cu toate ca aceste linkuri au pierdut mult din valoare in ultimii ani totusi ele isi mai au inca rolul lor.

Un aspect important al acestei metode este folosirea inteligenta a schimbului de linkuri.Linkurile reciproce schimbate aleator nu va vor aduce rezultate pozitive pe timp indelungat. Daca doriti sa faceti schimb de linkuri cautati websiteuri care au continut relevant cu cel de pe websiteul vostru si preferabil sa folositi cuvinte cheie care au deasemenea relevanta pentru vizitatori.A construi linkuri relevante prin asocierea cu alte websiteuri nu este niciodata un lucru rau, doar daca aceste linkuri provin de la websiteuri penalizate sau care folosesc tehnici care nu fac parte din aria White Hat.

Daca doriti sa incepeti o campanie de acest gen este indicat sa folositi unele programe software care va usureaza munca in acest sens.Exista multe softuri pe piata care gasesc automat website-uri relevante si care va ajuta prin completarea automata a cimpurilor cerute pentru a face schimb de linkuri.

Exista si alte tipuri de linkuri cum ar fi cele triangulare si cele paralele. Acestea sint mai greu de obtinut de obicei dar au o valoare mai mare decit cele reciproce.

Crearea de continut

A nu se confunda crearea de continut cu paginile de tip “doorway”. Cind vorbim despre crearea de continut ne gindim la continut original nu generat aleator nici duplicat si care e relevant pentru vizitatorii websiteului. Se pune mult accent pe continutul original si relevant de catre motoarele de cautare.

Cu cit websiteul contine articole relevante si originale cu atit acestea vor adauga o valoare mai mare acelui website. Prin crearea de continut original veti atrage mai multi vizitatori si tot mai multi webmasteri vor fi interesati sa plaseze un link spre websiteul vostru sau sa faca schimb de linkuri.

Crearea unui continut de calitate poate fi o sarcina care consuma mult timp, dar aceste eforturi se vor vedea pe termen lung. Cu cit se creaza mai multe pagini cu atit se pot folosi mai multe cuvinte cheie relevante pentru acestea si in timp traficul va creste.

Continut creat pentru altii

Una din metodele bune de promovare este de a scrie continut pentru altii. Acesta poate fi scris in forumuri,bloguri,articole si in alte locuri care au relevanta pentru websiteul vostru.Crearea de continut de care si altii sint interesati aduce popularitate mai multa unui website si implicit mai multi vizitatori. Prin aceasta metoda aveti sanse ca unii webmasteri sa plaseseze linkuri catre websiteul vostru fara a mai fi nevoiti sa faceti schimb de linkuri cu acestia.

Optimizarea websiteului

Manipularea continutului si structurii unui website sta la baza principiilor SEO si a industrei motoarelor de cautare. Crearea unui titlu relevant si meta tags care sa fie SEO Friendly si manipularea continutului intregului website mareste eficacitatea acestuia si este cheia spre succes a eforturilor depuse in cadrul optimizarii acestuia.

Este de o importanta majora ca optimizarea sa nu se faca strict pentru motoarele de cautare ci mai degraba pentru vizitatori.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.