Rila Posted March 23, 2010 Report Posted March 23, 2010 Am lansat de curand siteul http://pc-helps.info Astept ceva pareri de la voi daca vreti sa imi dati Pc-helps-Toate intrebarile tale din IT au un raspuns,raspunsul il gasesti la noi!
gaby Posted March 23, 2010 Report Posted March 23, 2010 Tema de Wordpress este draguta, singurul inconvenient fiind ca se incarca putin cam greu; in rest ce sa zic, este destul de simplut site-ul. Continua sa adaugi continut. Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Rila Posted March 24, 2010 Author Report Posted March 24, 2010 Tema de Wordpress este draguta, singurul inconvenient fiind ca se incarca putin cam greu; in rest ce sa zic, este destul de simplut site-ul. Continua sa adaugi continut. Continui,daca m-am apucat. Tema la mine se incarca bine si am net de la zapp maxim 20 kb/s Pc-helps-Toate intrebarile tale din IT au un raspuns,raspunsul il gasesti la noi!
computerscom Posted October 29, 2010 Report Posted October 29, 2010 Mie i-mi apare doar o mortaciune acolo, pe fundal negru si niste adrese de email ! Este in lucru sau cum ?
gaby Posted October 29, 2010 Report Posted October 29, 2010 Cred ca site-ul a fost "spart" ... Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now