Jump to content

Intrebari Si Invitatii Lockerz ! (Probleme Vizualizare Filmulete)

Recommended Posts

Posted

salutare,

am primit si eu invitatie in lockerz, am invitat doar un prieten (daca vreti invitatii va ofer eu ,numai lasati mesaj cu adresa de mail a voastra) , dar am si cateva intrebari , cineva sa`mi spuna mai pe larg despre site, de ce nu merge sa vizionez filmulete ?, am intrat ieri, am primit 2ptz ,iar azi am intrat si nu am mai primit nimic, :( , nici la intrebari , am raspuns ieri,si astazi mi le arata pe aceleasi cu raspunsul meu..

cum sta treaba?...

Posted

Primesti puncte doar pentru raspunsurile specifice intrebarilor din ziua respectiva. Cu privire la filmulete...nici mie nu mi-a mers insa am gasit o rezolvare simpla pe net.

Intri in control panel\network connections\local area connection\proprietes, bifezi TCP\IPv dai proprietes si bifezi Use the following DNS server adresses si introduceti urmatoarele valori:

Preferred DNS server: 208.67.220.220

Alternate DNS server: 208.67.222.222

Si care vrea invitatii pe Lockerz sau are nelamuriri trimiteti PM sau la mail:br0k3in_mik3@yahoo.com. :good:

Posted

da, pana la urma mi`am dat seama, insa intrebarile nu vin la aceiasi ora ca ziua precedenta, iar cu filmultele am inteles ca nu prea merg la nimeni:)...

jaguar_nr1@yahoo.com ....dau invitatii;)...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.