Jump to content

Red Steel 2 Review


gaby

Recommended Posts

Red Steel 2 indeparteaza partial tema mafiei asiatice si a peisajului caracteristic, inlocuind-o cu o combinatie ciudata, dar foarte reusita dintre vestul salbatic, arhitectura asiatica si tehnologie moderna.

redsteel2y.png

Personajul principal este ultimul membru al clanului Kusagari, clan ce a protejat oamenii din Red West de bandele rauvoitoare. Dupa un timp petrecut in exil, vei afla cine este in spatele uciderii fratilor Kusagari si vei pleca intr-o aventura de a razbuna crimele petrecute. Pana aici, totul este bine si frumos, insa problemele apar imediat ce analizam profund structura jocului. Caracterele sunt slab dezvoltate, (nu vei afla aproape nimic despre erou sau inamici, deci nu te vei simti atras de aceasta parte a jocului), povestea fiind aproape incoerenta.

redsteel206.jpg

Dar totul nu este pierdut, daca va asteptati ca Red Steel 2 sa va ofere doar lupte distractive, fara un context narativ, atunci fiti fericiti ca jocul asta ofera. Combinatia dintre arme de foc si sabii sunt distractive, producand momente ce iti vor pune zambetul pe buze.

redsteel215.jpg

Jocul nu doreste sa replice precis miscarile jucatorilor, asta fiind un lucru bun, deoarece nu ar putea, insa modul de duelare este distractiv oricat de precis ar fi el. Vei putea lovi orizontal, vertical sau chiar injunghia, avand posibilitatea de a controla si puterea de lovire, astfel reusind sa spargi garda unui inamic sau sa-i distrugi armura in cazul in care lovesti destul de tare. De asemenea, telecomanda Wii poate fi folosita pentru ochire si tragere a revolverului, producatorii declarand ca majoritatea jocului va fi shooter pur. Red Steel 2 incurajeaza jucatorii sa foloseasca toate armele din arsenal, concomitent deoarece doar asa experienta poate ajunge la punctul culminant de distractie.

redsteel220.jpg

In concluzie, Red Steel 2 nu va intra in istorie pentru inovatie sau orice altceva, reusind chiar sa dezamageasca uneori, insa poate oferi o experienta solida ce merita incercata cu siguranta.

Publicant: Ubisoft

Dezvoltator: Ubisoft Paris

Gen: Modern First-Person Shooter

Data Lansarii: Mar 26, 2010

Platfome: Wii

ESRB: TEEN

redsteel214.jpg

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.