Jump to content

Resonance Of Fate Review


gaby

Recommended Posts

resonanceoffate.png

Resonance of Fate reprezinta mai mult decat un joc, este o incercare de rescriere a ideologiei jocurilor video japoneze, este un risc asumat de producatori, provenit din dorinta lor de a sparge barierele traditionaliste, exploatate pana la extrem.

resonanceoffate01.jpg

Intriga jocului este reprezentata de pericolul in care se afla ultimii oameni de pe pamant. Lumea lui Resonance of Fate este pe cale de disparitie, omenirea fiind alungata in singurul loc unde se poate sustine viata. Acest loc este un turn masiv, ce dupa multi ani de abuz, se afla si el in pragul prabusirii. Situatia este una extrem de sumbra, cu putine sanse de reusita, insa aici apare eroul nostru ce apare ca ultima linie de aparare.

resonanceoffate12.jpg

Povestea pare interesanta pana acum, insa creatorii nu au reusit sa conduca naratiunea spre un nivel superior, in care trebuie sa afli neaparat adevarul; din pacate nu este cazul, personajele nefiind mai mult decat niste figuranti distanti, in legatura cu care nu veti simti nici o emotie.

resonanceoffate13.jpg

Gameplay-ul este cel ce iese in evidenta, ajutand jocul sa se ridice. Mai intai va recomand sa priviti atent asupra tutorialului, altfel veti avea probleme destul de frustrante. Sistemul de lupta unic este starul, si nu prin atacuri speciale sau magie, ci prin explozii si arme grele. Miscare celor trei caractere (Vashyron, Zephyr si Leanne) reprezinta o nevoie strategica, precum si folosirea diferitelor arme intr-o anumita ordine.

resonanceoffate14.jpg

Mijlocul povestii unui RPG, in mod normal, este un punct de schimbare al pasului general, fie el poveste, caractere, sau orice altceva, dar Resonance of Fate regreseaza, in mod ciudat, dand impresia ca punctul maxim de distractie deja a fost atins. Asta cred ca este cea mai mare greseala, daca un jucator simte ca ce e mai bun a trecut, care mai este rostul sa continue, neavand o poveste atragatoare sau caractere memorabile.

Publicant: Sega

Dezvoltator: Tri-Ace

Gen: Role-Playing

Data Lansarii: Mar 26, 2010

Platforme: PS3, Xbox360

ESRB: TEEN

resonanceoffate16.jpg

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.