Jump to content

Metro 2033 Review


gaby

Recommended Posts

Metro-2033-logo.jpg

Povestea jocului este lunga si intriganta, plina de dramatism si actiune intensa, principalele elemente ale unui shooter pe cinste. Atmosfera dramatica, reuseste sa atraga jucatorii din primele minute ale explorarii lumii Metro 2033, insa uneori pierde din atractia vizuala, din cauza unor greseli neasteptate pentru tehnologia prezenta.

metro203301.jpg

Coloristica si iluminatul pot fi obositoare dupa un timp, mecanica armelor si a miscarilor pare a fi invechita, intreruperile si secventele video prea numeroase, acestea sunt greselile ce opresc jocul sa ajunga la potentialul sau maxim.

metro203302.jpg

Deci Metro 2033 nu este pentru cei slabi de inima sau pentru cei fara rabdare, dar daca vei trece peste acele dificultati aparute destul de des, vei avea experienta unica a unui horror de inalta clasa.

metro203303.jpg

Lumina si intunericul, joaca un rol important in crearea unei atmosfere intense in Metro. Parcurgand un tunel intunecat si sinistru, vei simti nevoia unei lumini calduroase, astfel eliberand putin din tensiunea acumulata. Acest viitor sumbru, este fara de speranta, plin de scene oribile, umbre urmaritoare si un omniprezent sentiment de disperare.

metro203304.jpg

Desi mare parte din aventura se va petrece in subteran, sa nu va asteptati sa parcurgeti aceleasi tunele iar si iar. Diferentele sunt evidente, de la asezarile improvizate ale banditilor pana la fortificatiile armate. Unele zone de traversat apartin bestiilor, in care sunt sute de cadavre mutilate, iar altele sunt pur si simplu complet pustii, facandu-te sa te gandesti la motivul pentru care acele zone sunt parasite, ce ar putea alunga asemenea creaturi.

metro203306.jpg

Actiunea in joc este un punct destul de solid, ce asigura interesul jucatorilor, fiind mai multe posibilitati de a surprinde un inamic; stealth este unul din acestea cu care vei putea dobora adversari cel mai usor fara nici un fel de daune. IA (inteligenta artificiala) lasa serios de dorit, in unele momente intense de lupta, acele creaturi se vor comporta intr-un mod cel putin ciudat, intorcand spatele spre tine, etc.

metro203308.jpg

Metro 2033 este un shooter destul de bun, intarit prin momentele emotionale si naratiunea dramatica, insa nu reuseste sa isi atinga potentialul. Acesta este principalul repros pe care l-as face dezvoltatorilor, pentru ca mai multa munca de finisare a unor detalii ar fi facut ca Metro 2033 sa se bata pentru anul jocului.

Publicant: THQ

Dezvoltator: 4A-Games

Gen: Sci-Fi First-Person Shooter

Data lansarii: Mar 19, 2010

Platforme: PC, X360

ESRB: MATURE

metro203309.jpg

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.