Jump to content

Sony Ericsson K810i, Acum In Romania


Recommended Posts

Dupa ce a anuntat vanzarea a 4,5 milioane de telefoane Cyber-shot de la lansarea modelelor K790/K800 vara trecuta, Sony Ericsson prezinta acum in Romania un nou terminal din familia Cyber-shot.

K810i_backside_Noble_Blue.jpg

Telefonul K810i Cyber-shot este un echipament cu o camera de 3,2 megapixeli, care include functia de focalizare automata si blit cu Xenon. Aplicatiile revolutionare precum Photo fix, ajuta la imbunatatirea calitatii imaginii pozelor dumneavoastra imediat dupa ce au fost realizate. Icoanele din partile laterale ale tastaturii principale se lumineaza in modul de folosire al camerei, permitand utilizatorului sa acceseze optiunile din meniul acesteia la atingerea unui singur buton.

K810i_front_angle_e65_Noble_Blue.jpg

K810i va fi pe placul celor care isi folosesc in mod curent telefonul mobil pentru a fotografia. Designul sau deosebit de atragator ii tradeaza performantele tehnice; nu numai ca este un telefon UMTS perfect pentru Picture blogging, dar este si unul dintre cele mai performante telefoane cu camera, disponibile. In modul de utilizare a camerei, blitul cu Xenon, cu functie de reducere a efectului de ochi rosii, ajuta la obtinerea unor poze excelente in conditii de luminozitate scazuta. Totodata, icoanele iluminate ale camerei permit utilizatorului sa selecteze optiunile avansate ale camerei (ca marimea pozei sau timpii de fotografiere automata) prin simpla apasare a unuia dintre butoanele asociate icoanelor. Nu este deci nevoie de navigarea prin tot meniul, riscand astfel pierderea unor momente deosebite.

K810i_front_Golden_Ivory.jpg

Utilizatorul nu mai este nevoit sa stearga o poza realizata in conditii de luminozitate sau contrast slabe. Daca o poza are nevoie de imbunatatiri dupa ce a fost realizata, atunci functia Photo fix poate optimiza luminozitatea si contrastul imaginii la apasarea unui singur buton. Totodata, daca utilizatorul fotografiaza obiecte in miscare, functia BestPic ii va permite sa faca 9 poze intr-o succesiune rapida si sa o aleaga apoi pe cea mai reusita. Nu are rost sa piarda evenimente importante.

Multumita conectivitatilor variate, cu K810i Cyber-shot este foarte simplu sa impartasesti pozele cu ceilalti. Picture blogging iti permite sa incarci poze in propriul blog, iar conectivitatile Bluetooth si USB 2.0 fac foarte simpla trimiterea lor catre prieteni sau PC.

Telefonul K810i Cyber-shot este un telefon compatibil UMTS 2100 (GSM 900/1800/1900) disponibil in doua culori deosebite ale carcasei: Noble Blue si Golden Ivory.

Specificatii tehnice K810i

Imagine

Camera de 3.2 megapixeli cu focalizare automata

Cyber-shot

Blit cu Xenon cu eliminare a efectului de ochi rosii

Picture blogging

Capac activ de protejare al lentilei

BestPic

Photo fix

Icoane iluminate ale camerei

Galerie de imagini

Stabilizator de imagine

Camera pentru apelare video

Muzica

Player audio si player video

TrackID

PlayNow

Radio FM cu RDS

Conectivitati

Slot pentru card Memory Stick Micro (M2)

Card Memory Stick Micro cu capacitatea de 128MB in pachet

64MB memorie interna pentru utilizator

Bluetooth 2.0

USB 2.0

Alte functii si caracteristici

17 mm grosime

Ecran 2.0??€

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.