Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut. Ai nevoie de tutoriale pentru un anumit domeniu ? De ce nu www.itassistant.org !

Va oferim un blog updatat in mod regulat, ce contine tutoriale video variate, atat pentru Windows cat si pentru Linux. Ne dorim sa acoperim o gama cat mai variata de tutoriale video, de la Networking, Servere, Securitate, la Programare sau OS tweaks.

Posted

Nu poti pentru inceput sa mai ordonezi putin "butoanele" ? Link-ul catre anunturi este cam singur acolo si ramane cam mult spatiu liber in acea zona.

Din:

dsadsah.png

sa arate asa:

dsadsa2.png

Apoi, eu ma gandeam sa mai adaugi putina coloare logo-ului (sa nu mai fie alb negru).

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Salut. Am ales versiunea asta pentru ca oricum butoanele cu categorii o sa se intinda pe 2 linii in viitor.

Logo-ul are o mica tenta de albastru, dar foarte putin. Ce culoare consideri ca ar merge in logo ?

De asemenea, au fost postate tutoriale video noi. Mentionez urmatoarele :

Configurare manuala IP in Windows 7

Conectare prin Putty si WinScp la un server

Acces la server prin SSH si SCP in Linux

Cum sa instalezi un forum – PHPBB

Cum sa instalezi un blog – Wordpress

Posted

Salut. Avem 3 tutoriale video noi :

- Drive-uri virtuale cu Daemon Tools

- Conectare prin SSH fara introducerea parolei

- Integrarea filmelor de pe YouTube in format HD

Sper sa va fie utile. ;)

Posted

Avem tutoriale video noi. Printre ele se numara urmatoarele :

- Cum sa cresti viteza de rulare pentru Windows 7

- Comenzi uzuale in Linux pentru lucrul cu fisiere

- Cum inregistram emisiuni radio in Ubuntu

- Personalizarea interfetei grafice pentru Root Mode

- Cum trasformam un fisier .doc in format PDF

- Cum sa downloadezi video de pe YouTube

- Creare formular folosind HTML si PHP

- Lucrul mai usor cu interfata grafica din Ubuntu

- Utilizarea eficienta a comenzii history in Linux

- Creare cub cu Compiz in Linux

Posted

8 tutoriale video noi :

- Cum iti creezi un avatar in photoshop

- Instalare Ubuntu in VirtualBox

- Cum postezi un articol nou in Wordpress

- Cum schimbi templateul blogului in Wordpress

- Cum sa iti creezi un userbar in photoshop

- Retea bridge in Virtualbox si transfer de fisiere

- Cum instalezi Windows 7 de pe USB

- Cum instalezi Linux de pe USB

Enjoy !

Posted

Salut. Nu ma deranjeaza deloc. Atat timp cat nu modifici continutul video al tutorialelor, le poti folosi in orice scop.

Avem 8 tutoriale noi :

- Cum functioneaza atacurile buffer overflow

- Cum recuperezi date sterse de pe un stick USB in Ubuntu

- Cum sa creezi un buton in Photoshop

- Testarea configuratiilor de retea: ping si traceroute

- DocBarX Ubuntu – Bara de programe ca in Windows 7

- Cum putem sa folosim diacritice in Ubuntu

- Conectare FTP in terminal in Ubuntu

- Animatie care simuleaza apa in GIMP

• 1 month later...
Posted

Salut.

Scriu acest mesaj pentru a va tine la curent cu evolutia site-ului www.itassistant.org :)

De la ultimul mesaj au fost adaugate tutoriale noi despre html si css, a fost creata o sectiune noua cu tutoriale despre routerele cisco si am invatat sa monitorizam reteaua atat in Linux cat si pe Windows, si multe altele.

Am adaugat o sectiune noua ce contine cursuri de la MIT cat si o rubrica ce contine intrebari pregatitoare pentru interviuri de programare, continand deja intrebari pentru C si Java.

Asteptam sugestiile sau comentariile tale si suntem oricand dispusi de a colabora cu voi !

O zi buna.

• 2 weeks later...
Posted

Salut.

A fost adaugat un nou utilitar pe site-ul nostru, un evaluator de site-uri web . Scriptul va evalua un site web pe baza a 20 de criterii obiective si la sfarsit va oferi un punctaj site-ului respectiv, relativ la maximul de 100 de puncte.

De asemenea, odata cu nota,iti vor fi oferite unele sfaturi practice care iti vor ajuta site-ul tau sa progreseze.

Asteptam feedback-ul vostru.

• 2 months later...
Posted

Am sa dau si eu cateva detalii despre site-ul vostru sau al tau. Din punct de vedere al optimizarii, site-ul tau sta foarte slab, aprox. 64%, cu toate ca aveti pe site un tool de control. Ca sa nu lungesc vorba, pot sa va dau cateva detalii si fara suparare, astea sunt parerile mele, mai ales ca pentru asta este site-ul postat aici.

1: Website-ul respectiv nu este compresat, fisierele Javascript si CSS-urile, mananca foarte mult. Puteti incerca o combinare de fisiere sau adaugarea unor coduri in .htaccess. Ca sa va convingeti de avantajele pe care le puteti avea, instalati sub Firefox, addon Firebug si apoi pe Google, cautati Page Speed si instalati pentru Firefox. Faceti un test si apoi aplicati aceste coduri, veti vedea diferenta.

<IfModule mod_expires.c>

ExpiresActive on

ExpiresByType image/gif "access plus 1 months"

ExpiresByType image/jpeg "access plus 1 months"

ExpiresByType image/png "access plus 1 months"

ExpiresByType text/css "access plus 1 months"

ExpiresByType application/x-javascript "access plus 1 months"

</IfModule>

Header set Cache-Control "public"

ExpiresActive On

ExpiresDefault A18000

ExpiresByType image/gif A2592000

ExpiresByType image/jpg A2592000

ExpiresByType image/jpeg A2592000

ExpiresByType image/png A2592000

Expiresbytype text/js A21600

Expiresbytype text/js "access plus 1 year" 

ExpiresByType text/php "access plus 1 year"

ExpiresByType text/html "access plus 1 year"

ExpiresByType text/css "access plus 1 year"

ExpiresByType image/gif "access plus 1 year"

ExpiresByType image/jpg "access plus 1 year"

ExpiresByType image/jpeg "access plus 1 year"

ExpiresByType image/png "access plus 1 year"

<FilesMatch "\\.(js|css|html|htm|php|xml)$">

SetOutputFilter DEFLATE

</FilesMatch>

Aceste coduri sunt bune pentru orice server, am adaugat diverse, pentru integrare cu toate serverele. Indicat este sa puneti aceste coduri la inceputul fisierului .htaccess. Daca aveti foldere cu imagini, puteti crea un .htaccess, puneti codurile in fisier si adaugati fisierul in directorul respectiv.

2: Aveti fisiere CSS, din care pot fi excluse spatiile albe

3: Imagini care nu sunt optimizate

4: Prea multe imagini incarcate din site. Daca aveti un alt domeniu sau subdomeniu, creati acolo un folder, puneti imaginile din site-ul asta acolo si dati in site calea catre acea locatie.

5: Aveti multe imagini la care nu ati specificat dimensiunea, acest lucru micsoreaza incarcarea paginii in browser si mai ales ca pentru crawlere este deranjant. Daca o Doamna/Domnisoara, vrea sa fie luata in brate de tine si spune ca are 45 Kg. iar pe tine te lasa genunchii pentru ca are vreo 80, cred ca te superi. Crawlerele sunt create de oameni si dupa niste criterii, ce nu gasesc bun lasa pe mai tarziu sau noteaza ca deranjant si omit vizitele in locatia respectiva.

6: O imagine inexistenta (wp-content/themes/video-elements/images/body-bg.jpg), unul dintre cele mai rele lucruri. browser-ul cauta imaginea sa o incarce si ea nu exista. Daca nu stiti unde este si ce face, creati un .png transparent si postatil acolo.

Am specificat cele mai importante probleme, ele fiind mult mai multe. Acum am terminat cafeaua si sper ca raspunsul meu sa fie de ajutor si pentru altii.

Respect tuturor !

Tutoriale pentru Optimizare si Promovare, sau combinari de fisiere, incarcarea imaginilor din alte locatii, etc. gasiti pe computerscom.ro

• 5 months later...
Posted

Echipa ItAssistant isi propune sa ii premieze pe cei pasionati de Calculatoare si care

doresc totodata sa ii ajute si pe altii. Concursul consta in realizarea unui tutorial ( atat

parte video cat si parte text ) care va fi postat in cadrul siteului.

Tema tutorialului trebuie sa fie una legata de domeniul IT. Nu impunem un subiect anume,

singura conditie este ca respectiva tema sa nu fie deja tratata pe site.

Premiile oferite sunt :

- Locul 1 : 100 RON + domeniu .info + hosting

- Locul 2 : 50 RON + domeniu .info + hosting

- Locul 3 : domeniu.info + hosting

Pentru mai multe informatii accesati http://itassistant.org/concurs

Succes !

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.