Jump to content

Veniturile Google Adsense In Euro - Acceptarea Devine Obligatorie


gaby

Recommended Posts

Daca pana acum schimbarea monedei contului de Google Adsense era optionala aflati ca nu va mai trece mult timp pana cei de la Google ne vor obliga sa trecem automat de pe $ in :

googleadsenselogo.png

Bună ziua,

Dorim să vă informăm cu privire la o serie de modificări ce vor fi aduse contului dvs. AdSense. În curând, vi se va solicita să treceţi la euro ca monedă pentru raportare şi să acceptaţi setul actualizat de Termeni şi condiţii. Pentru a facilita această tranziţie, vă recomandăm să vă conectaţi la contul dvs. acum pentru a accepta noii termeni, înainte ca această modificare să devină obligatorie. Vă rugăm să ignoraţi acest e-mail dacă aţi efectuat de curând modificarea respectivă.

Principalele modificări incluse în acest set actualizat de Termeni şi condiţii sunt:

- Partea cu care editorii încheie contractul are un nou nume: Google Inc. a devenit Google Ireland Limited.

- Editorii sunt cei cărora le revine responsabilitatea plăţii tuturor taxelor locale din jurisdicţia lor. Google va elibera documente pentru rambursarea TVA numai editorilor cu sediul în Irlanda.

- Legea aplicabilă nu mai este cea din California, ci legea engleză sau cea locală.

Vi se va solicita să revedeţi versiunea integrală a Termenilor şi condiţiilor înainte de a actualiza contul dvs. Din păcate, nu putem interpreta pentru editori sensul modificărilor din documentele noastre juridice. Dacă aveţi întrebări sau aveţi nevoie de consiliere juridică privind interpretarea noilor termeni, nu ezitaţi să luaţi legătura cu avocatul dvs.

După efectuarea acestei modificări, toate veniturile vor fi raportate în euro. Atunci când obţineţi venituri de la un agent de publicitate care plăteşte într-o altă monedă decât euro, vom transforma veniturile respective din moneda utilizată de agentul de publicitate în euro, zilnic, la cursul preponderent de pe piaţă din ziua precedentă. Vă rugăm să reţineţi că metodele de plată pe care le aveţi la dispoziţie vor rămâne neschimbate.

Dacă doriţi să descărcaţi şi să salvaţi copii ale rapoartelor anterioare în dolari americani, vă rugăm să urmaţi aceste instrucţiuni înainte de a accepta noul set de termeni: https://www.google.com/adsense/support/bin/answer.py?answer=9866 . Veţi putea vedea rapoartele actuale şi cele anterioare în euro numai după aplicarea noilor termeni. Prin urmare, vă recomandăm să salvaţi rapoartele înainte ca acceptarea noilor termeni să devină obligatorie. Cu toate acestea, veţi putea vedea în continuare un istoric cu toate plăţile efectuate în trecut pentru veniturile dvs. în dolari S.U.A.

Pentru mai multe informaţii cu privire la consultarea rapoartelor în euro, vă rugăm să accesaţi Centrul nostru de ajutor la adresa https://www.google.com/adsense/support/bin/topic.py?topic=19212 sau să consultaţi articolul nostru de blog de la adresa http://adsense.blogspot.com/2009/03/reports-have-gone-international.html

Cu stimă,

Echipa Google AdSense

Preferinţe e-mail: aţi primit acest anunţ obligatoriu de serviciu prin e-mail pentru a vă aduce la cunoştinţă modificările importante care vor fi aduse produsului sau contului dvs. AdSense.

Google Ireland Ltd.

Gordon House

Barrow Street

Dublin 4

Ireland

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.